SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Amigo Ramo'dan Tesis Tepkisi

0
Güncellendi - 2016-10-10 22:26:29
'Amigo Ramo'dan Tesis Tepkisi
A- A+ PAYLAŞ

Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) hafta sonu Yeşilyurt Belediyespor ile İnönü Üniversitesi arasında oynanan Malatya derbisini izleyen Malatya futbolunun renkli simalarından, 'Amigo Ramo' diye tanınan Malatyaspor amigolarından Ramazan Güngül, Yeşiltepe Spor Kompleksindeki sahaların durumunu eleştirerek, yetkililerden konuya el atmalarını istedi.

Hafta sonu oynanan ve Malatyalı futbolseverlerin büyük ilgi gösterdiği karşılaşmada tribün sıkıntısı yaşanması nedeniyle oldukça ilginç görüntülerin ortaya çıkmasını kendine has üslubuyla eleştiren Ramazan Güngül, “Burada fotoğraf asmayla, fotoğraflarını çekmeyle bu iş olmaz. Bu insanlar kucak kucağa maç izliyor” şeklinde konuştu.

“İnsan şuraya birkaç tribün yapar, lavabo yapar”

Güngül, Yeşiltepe Spor Kompleksinde taraftarların rahat bir şekilde maç izleyebilmesi için acilen tribün yaptırılması gerektiğini belirterek, “Anlattıklarına göre bu maç Malatya’nın derbisiymiş. Ancak gelin görün ki rezillik diz boyu. Burada fotoğraf asmayla, fotoğraflarını çekmeyle bu iş olmaz. Şu seyircinin halini bir görsünler. Yarısı çöplüğün içinde, yarısı kucak kucağa oturmuş. Kale arkaları falan bomboş. Yazıklar olsun. Bakın hemen az ileride tesis yapacaklar ama 3 sene mi sürer, 5 sene mi sürer bilinmez. Malatya’da yapılacak bir iş varsa, bir an önce müdahale edilsin. Bakın stadımız kaç senedir yapılıyor. Konya Stadının temeli bizimkinden önce atıldı. Sivas’ın bitti, Kayseri’nin ki zaten bitmişti. Bizim sahibimiz yok, kimse bize şov yapmasın, hizmet yapsınlar. Bakın stadın halini görüyorsunuz. Her gün ben oradan 10 kere geçiriyorum. Her gün bir direği boyalıyorlar. İnsan şuraya birkaç tribün yapar, lavabo yapar. Böyle bir şey yok, insanlar rezil durumda. Beden terbiyesi olsun, futbol federasyonu olsun, neyin peşindeler. Artık neresi oluyorsa, oralarda oturmasınlar. Başta belediye başkanlarımız olmak üzere. Lütfen şuralara bir el atın. Çok mu zor Allah aşkına” diye konuştu.

iha- malatyahaber.com

YEŞİLTEPE SPOR KOMPLEKSİNİN HALİ FUTBOL SEVERLERİ İSYAN ETTİRDİ (MEHMET TÜREL/MALATYA-İHA)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • Kamil (7 yıl önce)
    Ramazan abi ye laf söyleme hakki kimsinizde çıkıyor çık kendini tanit futbol aşiği amigo ramazan abi ileyiz oyle önune gelende laf soyleyemez ali cimm
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ (7 yıl önce)
    Sevgili Ramo bey biraz daha sabredersen 1.saha bitmek üzere.oranın tribünleri yeter.Sen senede bir maça gelecen diye 5.000 kişilik tribünmü yapılacak.Hem de amatöre.Sen o güzelim tesislere laf söylüyeceğine daha 10 sene önceki sümer ve şeker stadlarını hatırlatırım.Sayın site yöneticileri sizde muhalefet olsun diye yapmadığınız haber kalmıyor.Seviyeyi bu kadar düşürmeyin.Karşılığı olan haberler yaparsanız, habercilik adına daha iyi olur kanaatindeyim.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulvahap gülezgin (7 yıl önce)
    tesisleşme yönünden anadoluda en geride illlerden biriyiz...
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (7 yıl önce)
    Bu maç Malatya İnönü Stadın da oynatılamaz mıydı?
    0
    0
    Yanıtla