SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Amir Olduğum İçin..'

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) İdare Amiri ve AKP Malatya milletvekili Ömer Faruk Öz, "Sadece kavga, patırtıyla ve gürültüyle gündem oluşturmaya çalışıyorlar "diyerek, kendisinin kavga içine ayırmak için girdiğini söyledi.

TBMM'de torba yasası görüşülürken, Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) milletvekili Sırrı Sakık'ın başlattığı milletvekillerinin kavga olayı hakkında görüşlerini MÜSİAD Malatya Şubesi'ni ziyarette basına açıklayan AKP Malatya milletvekili Ömer Faruk Öz, kendisinin TBMM İdare Amiri olması nedeniyle kavgayı yatıştırmaya çalıştığını söyledi.

"Milletimiz mecliste kavga istemiyor. Milletimiz, mecliste kendi sorunlarının çözümü istiyor"diyen milletvekili Öz, "Güneydoğu Kürt problemi noktasında elinde çözüm projesi olmayanlar, ekonomik sorunlar noktasında elinde projesi olmayanlar, dış podlitika noktasında elinde çözüm olmayanlar sadece kavga, patırtıyla ve gürültüyle gündem oluşturmaya çalışıyorlar"ifadelerini kullandı.

TBMM'deki kavgayı doğru bulmadığını söyleyen Öz, "Ben meclis idare amiri olmam sıfatıyla kavgayı ayırma için olayın içine girdim. Meclis idare amirinin kavgaları ayırma görevim var aynı zamanda. AK Parti milletvekilleri de kavganın içinde değillerdi. Kendi üzerlerine yürüyenlere karşı, sadece olayı yatıştırma noktasında olayın içinde oldular" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız