SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ampute Dostluğu

A- A+ PAYLAŞ

Malatya ve Karagücü Ampute Futbol Takımları, dostluk maçında bir araya geldi.

İnönü Üniversitesi Sentetik Çim Sahada yapılan dostluk maçı sonrası iki takım teknik heyeti ve futbolcuları, toplu fotoğraf çektirdi. Malatya Ampute Futbol Takım Antrenörü Tahir Güven, ampute futbolun Türkiye'de daha iyi bir yere gelmesi için çalıştıklarını belirterek, "Karagücü Ampute Futbol Takımı, Türkiye'deki Ampute Futbol Takımlarının başlangıç noktasıdır. Ampute futbolunun ilk başlatıldığı yer Karagücü olduğu için arkadaşlarımız Malatya'yı ziyaret ettiler. Biz de Malatya Ampute Futbol Takımı olarak Türkiye'de kurulan 13 takımdan biriyiz. Bütün Ampute Futbol Takımları ile dostluk içinde çalışmalarımız devam ediyor" diye konuştu.

Karagücü Ampute Futbol Takım Antrenörü Engin Özcan ise, ziyaret ve dostluk maçında emeği geçenlere teşekkür ederek, "Her zaman dostluklar güzel olsun. Bu insanlar ampute futbolun birinci liginin kurulması için yüreklerini ortaya koyuyorlar. Benim tek söyleyeceğim, bu işten siyaset çekilsin" dedi.

Ampute Futbol Dünya ve Avrupa Şampiyonaları'nda en iyi futbolcu seçilen Ampute Futbol Milli Takımı oyuncusu Barış Telli de, ampute futbolun Türkiye'de yeni kurulduğunu, Ampute Futbol 1. Ligi'nin kurulmasıyla ampute futbolun daha da gelişeceğini söyledi.

Ampute Futbol Milli Takımı ve Malatya Ampute Futbol Takımı oyuncusu Mehmet Bayat ise, milli futbolcu olmanın gururunu yaşadığını belirterek, ampute futbolun daha da gelişeceğini ifade etti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız