SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ampute Grupları Belli Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-28 04:37:53
Ampute Grupları Belli Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Futbol Federasyonu'nun "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında destek verdiği Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesindeki Ampute Futbol 2015/2016 sezonu Süper Lig ve 1. Lig Fikstür çekimi, TFF'nin Beykoz Riva'da bulunan merkezinde gerçekleştirildi.

Malatya'nın Ampute futbol takımlarından Ayyıldız Ampute Engelliler Spor Kulübü, 2015-2016 sezonunda 1. Lig 1. Grup'ta mücadele edecek. 

Medical Park Samsun Engelli Gücü Spor Kulübü, Gaziantep Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü, Yaşam Boyu Engelli Koruma Spor Kulübü, Antalya Asat Gençlik ve Spor Kulübü, Bursa Ampute Gücü Spor Kulübü, Atılım Ortopedi Engelliler Spor Kulübü, Sakarya Ampute Engelliler Spor Kulübü ile aynı grupta yer alan Ayyıldız Ampute Engelliler Spor Kulübü, ilk maçını deplasmanda Gaziantep Bedensel Engelliler Gençlik ve Spor Kulübü ile oynayacak. 

Geçtiğimiz sezon Ampute Futbol Süper Ligi'nden 1. Lige düşen Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü ise ikinci grupta yer aldı.

Anadolu Erciyes Engelliler Spor Kulübü, Konya Bedensel Engelliler Spor Kulübü, Başakşehir İkitelli Köyiçi Spor Kulübü, Esenyurt Engelliler Gücü Spor Kulübü, Adana Ampute Engelliler Spor Kulübü, Şanlıurfa Eyyübiye Belediyesi Engelliler Spor Kulübü, Samsun Bedensel Engelliler Spor Kulübü ile aynı grupta yer alan Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü, ilk maçını sahasında Adana Ampute Engelliler Spor Kulübü ile oynayacak.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız