SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ampute Liginde İki Maç Oynandı

0
Güncellendi - 2015-12-27 13:05:52
Ampute Liginde İki Maç Oynandı
A- A+ PAYLAŞ

Ampute Futbol Süper Ligi'nde, Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü, Altay'a 3-0 yenildi. 
     
Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'nun düzenlediği Ampute Futbol Süper Ligi'nde, İnönü Üniversitesi Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Melih Yosunkaya, Ercan Kaplanlı, Mehmet Çolak hakem üçlüsü yönetti. 
     
Altay'dan Gökhan, 2. dakikada attığı golle takımının maça adeta önde başlamasını sağladı. 24. dakikada Gökhan takımının ve kendisinin ikinci golünü attı. 
     
İlk yarıyı 2-0 önde kapatan Altay'dan yine Gökhan'ın 48. dakikada attığı golle maç 3-0 konuk takımın üstünlüğüyle sona erdi. 
 
AYYILDIZ BERABERE..

Ampute Futbol 1. Ligi'nde, Malatya Ayyıldız Amputespor, sahasında İstanbul Yeditepe Engellilerspor ile 1-1 berabere kaldı. 
     
Bedensel Engelliler Spor Federasyonunun düzenlediği Ampute Futbol Süper Ligi'nde, İnönü Üniversitesi Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Ercan Kaplanlı, Melih Yosunkaya, Mustafa Kuşci hakem üçlüsü yönetti. 10'uncu dakikada Ali Molon, Malatya Ayyıldız Amputespor'un golünü atarken, 23'üncü dakikada İstanbul Yeditepe Engellilerspor'dan İsmail kaydettiği golle beraberliği yakaladı. 
     
İlk yarı atılan gollerden sonra ikinci yarı golsüz tamamlandı. 40'ıncı dakikada Malatya Ayyıldız Amputespor'dan Mehmet Dönmez, kırmızı kartla oyun dışı bırakıldı. 
 
AK Parti Malatya Milletvekili Cemal Akın, karşılaşma oynandığı sırada sahaya gelerek bir süre maçı izledi. Akın, karşılaşmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, maçta başarı gösteren takımları kutladı. 
     
Engellilerin hiçbir güçlüğü kabul etmeden takımlar kurup, sporla uğraşmasının toplumun bütün kesimlerine örnek teşkil ettiğini bildiren Akın, ''Engelli kardeşlerimizi toplum olarak hem örnek almalıyız hem de kardeşlerimize destek vermeliyiz. Spor inançlarımızın da gereği'' dedi. 
     
Milletvekili Akın, Malatya Ayyıldız Amputespor'un bütün güçlükleri aşarak lig ikincisi olduğunu, Süper Lig'e geçmiş durumda olduğunu kaydetti. Akın, Malatya takımının süper ligde şampiyonu da olacağına inandığını anlattı. 
     
Malatya Ayyıldız Amputespor Kulüp Başkanı Mehmet Tutal da, kendilerini yalnız bırakmayan Akın'a teşekkür ederek ''Sayın vekilimiz diğer takımlara karşı sahipsiz olmadığımızı gösterdi. Aynı örnek davranışı diğer büyüklerimizden de bekliyoruz'' diye konuştu. 
     
Tutal, en büyük amaçlarının hayatı pencereden seyretmemek olduğunu, spor yapmak istediklerini ifade etti. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız