SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ampute Maçında Büyük Kavga

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:01:52
Ampute Maçında Büyük Kavga
A- A+ PAYLAŞ

Ampute Futbol Süper Ligi’nde Malatya Bedensel Engellilerspor- İstanbul Özürlülerspor maçı, çıkan olaylar nedeniyle yarıda kaldı.

İnönü Üniversitesi Sentetik Sahası’ndaki karşılaşma, Malatya’dan Gazi’nin, İstanbul’dan Serhat ve Eray’ın golleriyle, konuk takımın 2-1 üstünlüğüyle devam ederken, 43. dakikada çıkan olaylar nedeniyle maç tamamlanamadı. 

43. dakikada hakem Malatya’dan önce Gazi’ye, sonra Mustafa’ya kırmızı kart gösterince, saha karıştı. Bir futbolcu ile bir seyircinin bunun üzerine hakem Sadık Kayhan’a saldırmasıyla olaylar daha da büyürken, Çevik Kuvvet polisleri müdahale etmek zorunda kaldı. Polisler ile Malatya takımının bazı oyuncuları arasında da arbede yaşanırken, bir oyuncu koltuk değneğiyle kavgaya karıştı ve polis biber gazı kullandı. Takma olduğu belirtilen gözüne gaz sıkılması sonucu etkilenen Malatya takımından Serdar’a sağlık ekibi müdahale etti. 

İstanbul takımı oyuncu ve yöneticilerinin karışmadığı olaylar nedeniyle hakem oyunu tatil etti. Bu maçla ilgili kararın daha sonra verileceği öğrenildi.

Karşılaşma sonrası Malatya Bedensel Engellilerspor takımı antrenörü Ruhi Arslanboğa, bu görevinden istifa ettiğini açıkladı. Arslanboğa, yaşanan olaylardan dolayı büyük üzüntü duyduğunu ifade ederek, "Yaşanan olayları tasvip etmem mümkün değil. Sahada yaşananlar bize hiç yakışmadı. Yıprandığım için görevi sürdürmemin mümkün olmadığını düşündüm ve görevi bıraktım" dedi.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız