SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ampute Maçında Eşitlik

A- A+ PAYLAŞ

Ampute Futbol Ligi'nde kendi sahasında İstanbul Özürlüler Spor Kulübünü ağırlayan Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü 2-2 berabere kaldı.

İnönü Üniversitesi Stadı'nda oynanan karşılaşmayı Cafer Sağır, Kadir Kuvvetli ve Özden Arıkan hakem üçlüsü yönetti. Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü; Mehmet Taşer, Mehmet Bayat, Gazi, Hüseyin, Ramazan, Cemal ve Murat ile sahaya çıkarken, İstanbul Özürlüler Spor Kulübü; Remzi, Metin, Coşkun, İsmail, İlyas, Serkan ve Eray ile mücadele etti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan İstanbul Özürlüler Spor Kulübü, maçın 6. dakikasında takım kaptanı Coşkun'un kaydettiği golle 1-0 öne geçti. Santranın ardından rakip kaleye kadar iyi pas yapan Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü, 7. dakikada Murat'ın kaydettiği golle 1-1'lik eşitliği sağladı. Bu dakikadan itibaren üstün bir oyun sergileyen Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü 18. dakikada Ramazan'ın kaydettiği golle yarıyı 2-1 önde kapattı. Karşılaşmanın ikinci yarısına iyi başlayan Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü eline geçen fırsatları değerlendiremedi. Maçın 41. dakikasında iyi bir atak geliştiren İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Serkan'ın kaydettiği golle 2-2'lik skoru yakaladı. Kalan dakikalarda iki takımda geliştirdiği ataklardan sonuç bulamayınca karşılaşma 2-2 sona erdi.

Maç sonrası basın mensuplarına bir açıklamada bulunan İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Başkanı Ahmet Korkmaz, "İlk maçta tecrübesizliğimizden dolayı 4-1 mağlup olmuştuk. Ama buraya kazanmak için geldik. Yenemiyorsan, yenilme taktiğiyle çıkmadık. Kazanmak için oynadık. Bizim takımımız genç ve sonuna kadar bu takımı daha ilerilere taşıyacağız. Ancak ben bu maçlara seyircinin gelmesini istiyorum. Hani kimse yok. Burada en az 200-300 kişi olsun ve arkadaşlarımıza destek versinler" dedi.

İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Kalecisi Remzi Özcan ise, iyi bir mücadele olduğunu kaydederek, "Deplasmanda mağlubiyetimiz yok. Galibiyet için oynadık. Galip gelmemiz gereken bir maçtan beraberlikle ayrıldık. Üzgünüz. Bundan sonra daha iyi olmaya çalışacağız. Ancak şunu da söylemeliyim ki, hakemlerimiz iyi maç yönetemiyor ve iki takım arasında gerginlik yaşanmasına neden oluyor. Kuralları bilmiyor. Federasyonun daha dikkatli olması gerekiyor" diye konuştu.

İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Takım Kaptanı Coşkun Tural da, iki takımın iyi mücadele ettiğini ve çekişmeli bir karşılaşma olduğunu söyledi.

Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü Oyuncusu Selahattin Pehlivan da, "Eğitimli hakemler istiyoruz. Kazanacağımız maçlarda hep puan kaybediyoruz" görüşünü savundu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız