SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ampute Futbol Milli Takımı Avrupa Şampiyonu

0
Güncellendi - 2017-10-10 02:10:43
Ampute Futbol Milli Takımı Avrupa Şampiyonu
A- A+ PAYLAŞ

İngiltere'yi 2-1 mağlup eden Ampute Futbol Milli Takımı, Avrupa Şampiyonu oldu.

TFF'nin 'Türkiye Futbol Oynuyor' projesi kapsamında destek verdiği, Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesindeki Ampute Futbol Milli Takımı, Turkcell ana sponsorluğundaki EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda şampiyon oldu.

Vodafone Park’ta İngiltere'yi 2-1 mağlup eden Ampute Futbol Milli Takımı, Avrupa Şampiyonu oldu. Mücadelenin 25. dakikasında Serkan Dereli’nin sağ taraftan sol çizgiye inerek yaptığı ortada Ömer Güleryüz ceza sahası içinde yaptığı vuruşla topu ağlara gönderdi ve ilk yarı millilerin 1-0'lık üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarıya da etkili başlayan milliler 34. dakikada Fatih Şentürk ile kaleyi yokladı ama bu sefer kaleci gole izin vermedi. 50. dakikada İngiltere skoru eşitledi. Lee Dobson’ın kendi yarı sahasından kullandığı serbest vuruşla Michael Masters’ın ceza sahası içindeki yaptığı kafa vuruşuyla meşin yuvarlak ağlara gitti.

Milliler eşitliği uzatmalarda bozdu. 50+1. dakikada Barış Telli’nin sağ taraftan son çizgiye inerek ceza sahası dışına yaptığı ortada Osman Çakmak düzgün bir vuruşla meşin yuvarlağı ağlara göndererek skoru 2-1 yaptı.

Ampute Futbol Milli Takımı'nın kalesini final maçında da Malatyalı olan kaleci Selim Karadağ (fotoğrafta soldaki sarı formalı) korudu. Karadağ, karşılaşmaya 44 numaralı formasıyla çıktı.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • özMalatyasporlu (6 yıl önce)
    Allahınıza gurban sizlerle ne kadar gurur duysak azdır her şeyin en iyisine layıksınız diğer formayı giyen Milli takım futbolcuları umarım sizlerin mücadelesini görünce utanmışlardır helal olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • kenen (6 yıl önce)
    akpınar çocuğu SELİM kardeşime başarılar dilerim GURURUMUZSUN,
    0
    0
    Yanıtla