SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ampute Takımları Yenildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:37:29
Ampute Takımları Yenildi
A- A+ PAYLAŞ

Ampute Futbol Süper Ligi'nde Malatya'yı temsil eden iki takım da bu haftayı mağlubiyetle kapattı. 

Bedensel Engelliler Spor Federasyonu'nun düzenlediği Ampute Futbol Süper Ligi'nde, Malatya Ayyıldız Ampute Spor Kulübü, Konya Engellilergücü Spor Kulübü'nü konuk etti. 

İnönü Üniversitesi Stadı'nda oynanan karşılaşmayı, Sadık Öztürk, Hayati Tırak ve Mustafa Öztürk hakem üçlüsü yönetti. Malatya ekibi, rakibine 4-0 yenildi. Konya Engellilergücü Spor Kulübü'nün gollerini 32'nci, 34. ve 49. dakikada Ruehrt Ekvan, 43. dakikada da Aykut attı. 

İnönü Stadı'nda oynanan diğer maçta da Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü, İstanbul Özürlülerspor Kulübü'ne 3-2 yenildi. Hayati Tırak, Mustafa Öztürk ve Sadık Öztürk hakem üçlüsünün yönettiği karşılaşmada, İstanbul Özürlülürspor Kulübü'nün gollerini 14'üncü ve 29. dakikada Eray, 39. dakikada da Mehmet atarken, Malatya Bedensel Engelliler Spor Kulübü'nün gollerini 10'uncu ve 18. dakikada Ramazan kaydetti.

FOTO: Mehmet GÖRESİYE 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız