SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amputede Farklı Galibiyet

0
Güncellendi - 2017-11-19 21:52:25
Amputede Farklı Galibiyet
A- A+ PAYLAŞ

Ampute Futbol 1. Lig 2. Grup'ta, Malatya Büyükşehir Belediyespor, Denizli Engelliler Spor Kulübünü 6-0 yendi.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından organize edilen karşılaşma Yeşiltepe Ampute Futbol Sahasında oynandı.

Karşılaşmayı hakemler Volkan Oğuz, Murat Özçetin ve Melih Ordu yönetti.

Malatya Büyükşehir Belediyespor karşılaşmayı, 2. dakikada Ramazan Kılıçkol, 13. ve 34. dakikalarda Zülfücan Derinpınar, 25. dakikada Ali Seydi Yardımcı, 47. dakikada Muhammed Şahin ve 48. dakikada Cebrail Baştaş'ın attığı gollerle 6-0 galip tamamladı.

"ŞAMPİYONLUĞU MALATYA'YA GETİRECEĞİZ"

Malatya Büyükşehir Belediye Antrenörü Ali Karaoğlan, maçtan sonra yaptığı açıklamada, "Güçlü rakibimizi 6-0 gibi net bir skorla yendik. İnşallah önümüzdeki maçta Antalya takımını da yenip şampiyonluğa emin adımlarla ilerleyeceğiz. İkinci yarında ikinci Ganalı oyuncu da takıma katılacak ve onların da katacağı güçlü şampiyonluk kupasını Malatya'ya getireceğiz" diye konuştu.

Denizli Engellilerspor Antrenörü Kanuni Coşkun da, "Güzel bir müsabaka oldu. Genç oyuncularla mücadele ettik. Malatya'yı kutluyorum, amputeye böyle bir saha kazandırdıkları için. Bir çok ampute takımının böyle sahası yok."dedi.

AA- Mehmet GÖRESİYE, malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız