SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amputede Final Malatya'daydı

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Ampute Futbol Süper Ligi final maçı Malatya'da yapıldı. Final maçında rakibini 5-0 yenen Ankara Yenimahalle Belediyesi Engelliler Spor şampiyon oldu.

Türkiye Ampute Futbol Süper Ligi final maçı Malatya Yeşiltepe'de yapıldı. Karşılaşmayı Malatya Valisi Ulvi Saran, 2. Ordu Kurmay Başkanı ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Taner Büyükkantarcıoğlu, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır ile çok sayıda sporsever izledi.

Final maçında Ankara Yenimahalle Belediye Engelliler Spor ile Malatya Ay Yıldız Engelliler Spor karşı karşıya geldi. Maçta Yenimahalle Belediye Engelliler Spor rakibini 5-0 yenerek 2011 yılının şampiyonu olurken Ampute Futbol Süper Ligi'nde ikinciliği ise Kara Kuvvetleri Gücü, Malatya Bedensel Engelliler Spor'u yenerek elde etti.

Şampiyon olan Yenimahalle Engelliler Spor, maç sonucunda sevinçlerini sahaya da yansıtarak uzun süre davul çalarak mutluluklarını yaşadılar.

Şampiyon olan Ankara Yenimahalle Belediye Engelliler Spor'a Vali Ulvi Saran madalya ve kupasını verdi. Yenimahalle Belediye Engelliler Spor oyuncuları şampiyon olduklarından dolayı çok mutlu olduklarını söylediler.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız