SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amputede İki Takım da Yenik

A- A+ PAYLAŞ

Bedensel Engelliler spor Federasyonu ile Türkiye Futbol Federasyonu'nun organize ettiği Ampute Süper Ligi'nde Malatya Bedensel Engellilerspor,İstanbul Özürlülerspor'a 4- 0 yenildi. Bir diğer Malatya takımı Ayyildız Amputespor'da sahasında Antalya Engellilerspor'a 3 - 0 yenildi.

İnönü Üniversitesi Stadı'nda Oynanan Malatya Bedensel Engelliler- İstanbul Özürlülerspor arasında oynanan karşılaşmayı Melih Yosunkaya - Ercan Kaplanlı Hakem İkilisi yönetti. Karşılaşmaya hızlı başlayan İstanbul Özürlülerspor,Eray'ın 3. ve 12., Serhat'ın 17. dakikada attıkları gollerle devreyi 3 - 0 kapattı. İkinci yarı kontrollu oynayan İstanbul Özürlülerspor Serkan'n 49. dakikada attıgı golle sahadan 4 - 0 kazanarak ayrıldı.

Ayyıldız Amputespor da, sahasında karşılaştığı Antalya Engellilerspor'a 3 - 0 yenildi. Sadık Öztürk, Melih Yosunkaya hakem ikilisinin yönettiği karşılaşmada Antalya Engellilerspor Ramazan'ın 17 dakikada attığı golle ilk yarıyı 1 - 0 önde kapattı. İkinci yarı dahada derli toplu kontrolü oyun sergileyen Antalya Engellilerspor 36. dakikada Turgut, 41. dakikada Alican'ın attığı golle sahadan 3 - 0 galip ayrıldı.

Karşılaşma sonu Malatya Bedensel Engellilerspor Takım Kaptanı Gazi "Maalesef 4 -0 yenildik maça iyi başlayamadık erken gelen gol bizi yordu ikinci yarı iyi başladık ama ardından gelen gol macı kopardı önümüzdeki maçlara bakacağız" dedi.

HABER-FOTO: Mehmet GÖRESİYE

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız