SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ampute'de Kötü Başlangıç

A- A+ PAYLAŞ

Ampute Futbol Ligi'nin ilk haftasında, Malatya Ayyıldız Ampute Spor Kulübü, kendi sahsında İstanbul Özürlüler Spor Kulübü'ne 6-0 mağlup oldu.

Malatya İnönü Üniversitesi Sentetik Çim Sahası'nda oynanan karşılaşmayı Manisa Bölgesi'nden Mustafa Yalçın, Sadettin Coşkun ve Erdoğan Yaygın hakem triyosu yönetti.

Ayyıldız Ampute Spor Kulübü sahaya kaleci Engin Büker, Murat Eskici, Yalçın Erdem, Ali Molon, Mehmet Ak, Muhammet Şahin ve Cebrail Baştaş ile çıkarken, İstanbul Özürlüler Spor Kulübü kalede Remzi Özcan, Mustafa Kıraç, Ayhan Arslan, Coşkun Turan, Abdulkadir Özoğul, İsmail Korkmaz ve İlyas Yıldız ile mücadele etti.

Karşılaşmaya İstanbul Özürlüler Spor Kulübü hızlı başladı. Bir topu direkten dönen İstanbul Özürlüler Spor Kulübü, 13. dakikada Deniz Kılıç'ın ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçti. İlk yarıda üstünlüğü elden bırakmayan İstanbul Özürlüler Spor Kulübü 24. dakikada Hüseyin Türkmen'in kaydettiği golle soyunma odasına 2-0 önde gitti.

İstanbul Özürlüler Spor Kulübü ikinci yarıya da hızlı başladı. Art arda Ayyıldız Ampute Spor Kulübü kalesinde gol arayan Ayyıldız Ampute Spor Kulübü, 38. dakikada Serkan Dereli ile farkı 3'e çıkarttı. 3. gol sonrası Ayyıldız Ampute Spor Kulübü, oyun disiplininden koparken, İstanbul Özürlüler Spor Kulübü'nün golleri de art arda geldi. Maçın 44. dakikasında Hüseyin Türkmen kendisinin 2. takımının ise 4. golünü kaydetti. Maça damgasını vuran Hüseyin Türkmen, karşılaşmanın 47. dakikasında 3. golünü atıp, hatrick yaparken, durumu da 5-0'a taşıdı. Karşılaşma 48. dakikada İsmail Korkmaz'ın kaydettiği golle 6-0 sona erdi.

Karşılaşma sonrası basın mensuplarının sorularını cevaplayan İstanbul Özürlüler Spor Kulübü Antrenörü Ahmet Korkmaz, "2010-2011 sezonunu Ampue Futbolu adına hayırlı olmasını diliyorum. Malatya'ya geldik, oynadık ve galibiyeti elde ettik. Bütün arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İstanbul Özürlüler Spor Kulübü olarak yeni sezona galibiyetle başlamanın mutluluğunu yaşıyoruz" dedi.

İstanbul Özürlüler Spor Kulübü takım kaptanı Coşkun Tural ise, iyi mücadele ettiklerini belirterek, "İlk maçtı. İstanbul'dan yoğun bir yolculuktan sonra gelip, Malatya'da maça çıkıp, 6-0 kazanmak bizim için çok iyi oldu. Bütün takımlara yeni sezonda başarılar diliyorum. Ampute Futbol Ligi bütün takımlara hayırlı olsun" diye konuştu.

İstanbul Özürlüler Spor Kulübü oyuncusu Mustafa Mutlu da, kazandıkları için çok mutlu olduklarını kaydetti.

Ayyıldız Spor Kulübü oyuncusu Abdurrahman Karaca ise takımın eksiklerinin olduğunu ifade ederek, "Federasyon'dan bir hafta kala maç oynanacak diye tarih geldi. Tam anlamıyla antrenmanlara çıkamadık. Eksiklerimizde var. Bu nedenle yenildik" şeklinde konuştu.

Ayyıldız Spor Kulübü oyuncusu Ali Molon da, eksiklerinin olduğunu, ilerleyen haftalarda takımın toparlanacağını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız