SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Amutu'nun Tedavisi Sürüyor

0
Güncellendi - 2016-11-02 22:00:13
Amutu'nun Tedavisi Sürüyor
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor’da Elazığspor maçında sakatlanan Nijeryalı forvet oyuncusu Amutu’nun tedavisine devam ediliyor.

Sarı-kırmızılıların, Elazığspor ile oynadığı maçta sakatlanarak oyundan çıkan Nijeryalı oyuncu Amutu’nun bu hafta oynanacak Ümraniyespor karşılaşmasında forma giymeyeceği, bir sonraki hafta oynanacak Eskişehir karşılaşmasında oynaması için ise yoğun bir tedavi programı uygulandığı belirtildi.

2 haftadır takımı adına kritik gollere imza atan, Elazığspor müsabakasının ilk yarısında bir pozisyon sonrasında sakatlanarak oyundan çıkan Amutu’nun ayak bileği ve iç bağlarında sakatlığının bulunduğu ifade edildi.

Tedavisine Malatya’da devam edilen Nijeryalı oyuncunun önümüzdeki haftadan itibaren takımla çalışmalara başlayacağı belirtildi.

iha

amutu

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Mustafa (7 yıl önce)
    Geçmiş olsun koç
    0
    0
    Yanıtla