SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Ana Amacımız Huzur"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:35:57
A- A+ PAYLAŞ

7 Haziran seçimleri ile ilgili olarak Vali Süleyman Kamçı başkanlığında, siyasi parti il başkanlarının katılımıyla bir toplantı düzenlendi. Toplantıda, il başkanlarının seçimin huzur ve güven içerisinde geçmesi için kendi aralarında anlaştıkları belirtildi.

Toplantıya ilişkin olarak Valilik resmi internet sitesinde yeralan bilgi şöyle:

"Vali Kamçı, 7 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçiminde uyulması gereken esasları görüşmek üzere siyasi parti il temsilcileri ile bir araya gelerek istişarelerde bulundu.

Valilik 2 nolu toplantı salonunda gerçekleştirilen toplantıya Vali Yardımcıları Ahmet Sait Kurnaz ve Latif Memiş, İl Seçim Kurulu Başkanı Hakim İzzettin Duman, İl Jandarma Komutanı J. Kur. Alb. Hasan Aksoy, İl Emniyet Müdürü Dr. Ömer Urhal, Güvenlik Şube Müdürü Kadir Gülen, Ak Parti İl Başkanı  Hakan Kâhtalı, CHP İl Başkanı Enver Kiraz, MHP İl Başkanı Mehmet Erdem, HDP İl Başkanı Hasan Şahin, Ana Parti İl Başkanı Murat Kılıç, MEP İl Başkan V. Erol Torun, MİLAD Partisi İl Başkanı Tahit Toptaş, BTP İl Başkan V. Sadettin Kıskaç, DP İl Başkanı Şerafettin Arpacı, DSP İl Başkanı Haydar Levent, EMEP İl Başkanı M. Kemal Gültekin, Hak-Par İl Başkanı Süleyman Behçet, Vatan Partisi İl Başkanı Arif Doğan, Millet Partisi İl Başkanı Sait Korkut, MYP İl Başkanı Halit Alkan, Saadet Partisi İl Başkanı Mehmet Kaya Asiltürk ve YP İl Başkanı Mehmet Gürbüz katıldılar.

Vali Kamçı toplantı öncesi yaptığı konuşmada; “ Amacımız vatandaşlarımızın güven içerisinde rahatlıkla gidip güven içerisinde oy verebilecekleri ortamı sizlere sağlamak. Bu amaç doğrultusunda bizler gerekli toplantılarımızı yapıyoruz, yapmaya devam ediyoruz. İl Kaymakamlarımızla, İlçe Güvenlik Yetkililerimizle, İlçe Seçim Kurullarımızla sürekli toplantı halindeyiz. İlimizde Emniyet Müdürümüzde, Jandarma Komutanımızda, İlçe kaymakamlıklarımızda 24 saat esasına göre gerekli kurullarımız seçim öncesi ve seçim günü görev başında olacaklardır. Dolayısı ile seçimlerin huzur içerisinde geçmesi için bir arada olacağız. Burada da sizlerle seçimin huzur içerisinde geçmesi için bir anlamda centilmenlik anlaşması diyebileceğimiz seçimde sizlerin yapacağı propagandalarla, süslemelerle, açacağınız seçim büroları ile ilgili kararları birlikte alacağız. Seçimdeki ana amacımız Huzur diyorum, ülke güvenliğini seçim güvenliğini hiçbir şekilde sarsmayacak şekilde huzuru sağlamamızdır.” dedi.      

07 Haziran 2015 Pazar günü yapılacak olan 25. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri ile ilgili İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan sunumun ardından toplantıya geçildi. Toplantı sonunda siyasi partilerin il başkanları seçimin huzur ve güven içerisinde geçmesi için kendi aralarında anlaştılar.         

Vali Kamçı, tüm katılımcılara teşekkür ederek, alınan önlemler ile demokratik bir ortamda huzurun, güvenliğin, birlik ve beraberliğin hâkim olduğu bir seçim sürecinin tamamlanmasını temenni ederek, partilere ve adaylara çalışmalarında başarılar diledi."  

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız