SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ana Cadde Teksas Gibi! 5 Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:48:14
Ana Cadde Teksas Gibi! 5 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

İki grup arasında Atatürk (Kışla) Caddesi'ndeki bir lokantada başlayan ve caddede de devam eden, tabanca ve bıçakların kullanıldığı kavgada 5 kişi yaralandı. Yaralılardan 2'sinin durumlarının ağır olduğu bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, aralarında husumet bulunduğu bildirilen iki grup, Cuma'yı Cumartesi'ne bağlayan gece yarısından sonra 02.40 sıralarında Atatürk Caddesi'ndeki bir lokantada karşılaştı. İki grup halindeki şahıslar arasında önce sözlü tartışma çıktı. Bir gruptaki şahsın, tabancasının kabzası ile tartıştığı kişinin başına vurması üzerine tartışma kavgaya dönüştü. Lokantada kapışan şahıslar, daha sonra cadde de kavgayı devam ettirdiler. Tabanca ve bıçakların kullanıldığı kavgada 2'si ağır 5 kişi yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşların korku ve panik içerisinde kaçıştığı kavga sırasında, kavga ve silahlı kovalamaca, güvenlik kameralarına da yansıdı. 

Olaya polis ekipleri müdahale ederken, yaralılardan bazıları ilk etapta caddedeki özel hastanelere, bazıları da Devlet Hastanesi'ne kaldırıldılar. Durumları ağır olan Tarkan Y. ve Mehmet D.'ın, Turgut Özal Tıp Merkezi'ne sevkedildikleri bildirildi.

Olayla ilgili araştırmaya başlayan polis, olayın meydana geldiği bölgede çok sayıda boş kovan bulurken, kavgada kullanılan silahlardan biri de yere atılmış olarak ele geçti. 

Yaralıların bulunduğu hastanelere tarafların yakınları akın ederken, polis yeni bir olay meydana gelmemesi için güvenlik önlemleri aldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız