SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ana Caddede Feci Kaza:3 Ölü

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:20:17
Ana Caddede Feci Kaza:3 Ölü
A- A+ PAYLAŞ

Atatürk (Kışla) Caddesi'nde Salı sabaha karşı meydana gelen trafik kazasında 3 genç yaşamını yitirdi. Kazaya karışan otomobilin süratli, kamyon sürücüsünün ise alkollü olduğu saptandı.

Kaza 02.40 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; 20 yaşındaki Burak Kılıç yönetiminde bulunan 58 DE 581 plakalı otomobil,  eski belediye yönünden Atatürk Anıtı yönüne gitmekte iken  hız nedeniyle Akpınar kavşağındaki virajı alamayıp savrularak sol şeride geçti ve karşı yönden gelmekte olan F.İ.B. yönetimindeki 06 YA 7740 plakalı kamyon ile çarpıştı. Çevredeki otel, taksi ve otobüs yazıhaneleri ile lokantalarda bulunanlar yardım için koştururken, bir yandan da polis ve 112 Acil Yardımı telefonla aradılar. Kaza yerine gelen polisler, ambulans görevlileri ve vatandaşlar otomobildeki 3 kişiyi çıkaramayınca, çağrılan itfaiye ekipleri, otomobilin tavan ve kolonlarını keserek, öldükleri saptanan 3 genci uzun uğraşılar sonucu çıkarabildiler.

Yapılan incelemede otomobil sürücüsü Burak Kılıç ile birlikte otomobilde bulunan 20 yaşındaki Hasan Alimoğlu ve 25 yaşındaki Engin Günay'ın kaza yerinde öldükleri anlaşıldı.

Cumhuriyet Savcısı’nın kaza yerinde yaptığı incelemenin ardından cesetler otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis ekiplerince gözaltına alınan kamyonun 26 yaşındaki sürücüsü F.İ.B.’nin 104 promil alkollü olduğu belirlendi. 

Kaza nedeniyle Atatürk Caddesi yaklaşık 2.5 saat süreyle trafiğe kapatıldı. İlk olarak otomobil kaza yerinden kaldırılırken, cadde belediye arazözleri tarafından yıkanarak temizlendi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız