SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ana Caddede Silahlı Saldırı

A- A+ PAYLAŞ

Milli Egemenlik Caddesi’ndeki olayda, 32 yaşındaki şahıs, tabancayla vurularak ağır yaralandı. Yeşilyurt’ta ise Atapark’ın bekçisi, silahlı saldırıya uğradığını öne sürerken, il merkezinde minibüse yolcu alma kavgası yüzünden bir kişi bıçaklandı.

SİLAHLI SALDIRI..
Milli Egemenlik Caddesi’nde saat 20.15 sıralarındaki olayda 32 yaşındaki Osman Ekici adlı şahıs tabancayla vurularak yaralandı. Sağ ve sol omuzlarından vurulan yaralı Devlet Hastanesi’ne kaldırılırken, polis, Mustafa Ö. adlı zanlıyı arıyor.

Yaralı, polise verdiği ifadede, Mustafa Ö. adlı şahsın, kendisini görüp, aracından indiğini ve “sebepsiz yere” tabancayla ateş ederek yaraladığını öne sürdü. Polis olay yerinde 4 adet boş kovan buldu.

YEŞİLYURT’TA..
Öte yandan, Yeşilyurt ilçesi Gündüzbey yolu üzerindeki Atapark Mesiresinin yanındaki alanda bekçilik yaptığı bildirilen 33 yaşındaki O.K. adlı şahıs, 22.30 sıralarında kulübede iken gelen iki şahsın kendisini dışarıya çıkardıklarını, kafasına silah dayadıklarını, sonra kemerle ellerini bağlayıp dövdüklerini, iki şahısdan adı Ramazan olanın, kendisinin üzerine 20 el ateş ettiğini, sonra ellerini çözmeden kaçtıklarını öne sürdü. Polis, olay yerinde yaptığı araştırmada 1 adet boş kovan bulurken, bekçinin 20 el ateş edildiğini öne sürdüğü silahın ya kuru sıkı tabanca olduğu veya bekçinin kaç el ateş edildiğine ilişkin yanlış bilgi verdiğine ilişkin değerlendirmelerin de yapıldığı haber alındı. Olaya karıştıkları gerekçesiyle Ramazan G. ile açık kimliği belirlenemeyen S. adlı şahısların arandığı öğrenildi.

YOLCU KAVGASI..
Bu arada, merkez Turgut Temelli Caddesi’nde de Organize Sanayi Bölgesi minibüs hattının simsarı olan İ.K. ile Şoför Okulu hattında çalışan minibüsün muavini S.F., yolcu kapma nedeniyle kavga etti.

Kavganın büyümesi üzerine S.F. üzerindeki bıçakla İ.K'yi kalçasından yaraladı. İ.K. olay yerine gelen ambulansla Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayın şüphelisi S.F. ise o esnada orada görev yapan trafik polisi ekibi tarafından yakalanarak Asayiş Şubesi ekiplerine teslim edildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

FOTOĞRAFLAR: Turgut Temelli Caddesi’ndeki olayda yaralanan İ.K.’nin olaydan hemen sonraki görüntüleri..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız