SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ana Caddelerde Trafik Denetimi Yapıldı

0
Güncellendi - 2020-06-14 05:54:35
Ana Caddelerde Trafik Denetimi Yapıldı
A- A+ PAYLAŞ

YAYA VE ARAÇ SÜRÜCÜLERİNE CEZA.. Malatya'da dron desteğiyle yapılan trafik denetiminde, kurallara uymayan 7 yaya ile 22 sürücüye cezai işlem uygulandı.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve İnsansız Hava Araçları Büro Amirliğinin katılımıyla, İnönü ve Atatürk caddelerinde drone ile yaya öncelikli denetim gerçekleştirildi.

Denetimde, trafik ışık ile işaretlerine uymayan ve yaya geçitlerini kullanmayan 7 kişiye cezai işlem uygulandı. Yaya geçidinde vatandaşlara yol vermeyen ve trafik kurallarına uymayan 22 sürücüye de cezai işlem yapıldı.

AA- malatyahaber.com- Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
Bu haber yoruma kapalı