SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ana Caddeye Araç Parketmeyin'

A- A+ PAYLAŞ

Cumartesi'nden itibaren etkili kar yağışı beklenirken Malatya Belediyesi, kar temizliğini engellememesi için araçların ana caddelerde parkedilmemesi uyarısı yaptı.

Belediyeden konuya ilişkin olarak şu bülten yayınlandı:

"Meteoroloji tahminlerine göre Cumartesi, Pazar ve Pazartesi günleri Malatya’da yoğun kar yağışı beklenirken, Malatya Belediyesi, Karla Mücadele Merkezi oluşturdu.

Belediye Basın Yayın Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, Belediye Başkan Yardımcısı Nurettin Sevim Başkanlığında; Yol Asfalt İşleri, Temizlik İşleri, Zabıta, MASKİ, Kent Trafik, Park Bahçeler ve Makine İkmal Müdürleri ile Esenlik Şirketi Temizlik İşleri Müdürlüğü, katılımıyla oluşturulan Karla Mücadele Merkezi tarafından her türlü tedbirin alındığı, kar yağışıyla birlikte hazır bekletilen 22 ekiple müdahale edileceği bildirildi.

Yapılan açıklamada, 40 adet araç-gereç, iş makinesi ile 80 operatör ve 240 temizlik elemanından oluşan 22 ekibin, 24 saat süreli çalışma planına göre hazır olduğu belirtilerek, kar yağışı ile birlikte yol temizleme çalışmalarına başlanacağı, ayrıca kar yağışının akabinde beklenen dona karşı da tuzlama çalışmalarının yapılacağı bildirildi.

Yapılan açıklamada, Karla Mücadele için ekiplerin hazır bekletileceği belirtilirken, kar temizleme esnasında sorun yaşanmaması için vatandaşların araçlarını özellikle ana caddelere park yapmamaları istendi. Öte yandan açıklamada, saatlerin de soğuklara karşı korunması istendi."

YOLLAR YIKANIYOR..
Bu arada Malatya'da karların erimesi sonucunda ortaya çıkan çamurlu yollar belediye ekipleri tarafından sulanarak temizleniyor.

Malatya Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, şehirin ana arterlerindeki cadde ve sokaklarda oluşan çamurları tankerle su sıkarak temizlemeye çalışıyor. Vatandaşlar, belediyenin sadece ana arterleri değil ara sokaklardaki çamurları da temizlemesini istedi..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız