SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ana Hedef Kitlemiz Yetişkinler'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Pütürge ilçesinde elişi sergisi törenle açıldı ve kursu tamamlayanlara sertifikaları verildi.

Öğretmenevi'ndeki elişi sergisinin açılışına, Kaymakam Mustafa Irmak, Belediye Başkanı Nejdet Ayaydın, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mesnet Aras, daire amirleri ile vatandaşlar katıldı. Kaymakam Mustafa Irmak, el işi ve nakış gibi kurslara katılan genç kızların hem meslek öğrendiklerini, hem de çeyizlerini hazırladıklarını söyledi.

İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürü Adil Atilla da yaptığı konuşmada, "Ana hedef kitlemizi yetişkinler oluşturur. Yetişkinlerden okuma yazma bilmeyenleri okur yazar durumuna getirmek önceliklerimizdendir. Üretime yönelik ve istihdam sağlayıcı kursları açmak alternatif kapılarını görev biliriz. 12 adet okuma yazma kursu açılarak 76 kişiye okuma yazma, 27 adet mesleki ve teknik kursları açılarak 426 kişi, 37 adet sosyal ve kültürel kurs açılarak 816 kişi katılmıştır" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız