SON DAKİKA
SON DEPREMLER

8,5 Kilo Esrarı Bellerine Sarmışlar

0
Güncellendi - 2018-07-07 06:40:26
8,5 Kilo Esrarı Bellerine Sarmışlar
A- A+ PAYLAŞ

Yolcu otobüsünde ana-kız olan iki kadın yolcunun şüpheli hareketleri üzerine üst aramalarında bellerine sarılı vaziyette toplam 8.5 kilo toz esrar çıktı. Annesi ile birlikte tutuklanan kadın, yanındaki 4 yaşındaki kız çocuğunu da beraberinde cezaevine götürdü.

-Beline sarılı vaziyette 6 kilo esrar

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Kale ilçesindeki kontrol ve arama noktasında Bingöl’den İstanbul’a gitmekte oylan bir yolcu otobüsü durdurularak, yolcuların kimlik kontrolleri yapıldı. Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kimlik kontrolü yapılan E.S. adlı kadının, yaralama suçundan hakkında arama kararı bulunduğu belirlenerek, otobüsten indirildi.  Kadının şüpheli hareketleri üzerine üst araması yaptırıldı. Aramada kadının beline sarılı vaziyette toplam 6 kilo toz esrar çıktı.

-Annesinin de belinde 2.5 kilo esrar çıktı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, E.S. ile ilgili işlemleri yürütürken, aynı otobüste yanında bulunan ve annesi olduğu belirlenen Z.B.’nin de şüpheli hareketleri üzerine, bu kadının da üst araması yapıldı. Z.B.’nin üzerinde ise yine beline sarılı vaziyette 2.5 kilo toz esrar maddesi bulundu.

Polis ekipleri toplam 8.5 kilo toz esrar maddesi ile birlikte yakalanan ana-kız Z.B. ve E.S. gözaltına alındı. Beline sarılı vaziyette 6 kilo toz esrar maddesi taşıyan E.S.  beraberindeki 4 yaşındaki kız çocuğunu da yanına aldı.

-Ana-kız tutuklandı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi’nde haklarında soruşturma yürütülen ana-kız Z.B. ve E.S., işlemlerin ardından Malatya Adliyesine sevk edildi. Cumhuriyet Savcısının ifadelerin ardından Sulh Ceza Hakemliğine sevk ettiği ana-kız, “uyuşturucu madde ticareti yapmak” suçundan tutuklanarak Malatya Cezaevine gönderildi.

-4 yaşındaki kızını da cezaevine götürdü

Annesi Z.B. ile birlikte tutuklanan E.S., yanında bulunan 4 yaşındaki kız çocuğunu da yasal engel olmadığı için beraberinde cezaevine götürdü. E.S.’nin kocasından ayrı yaşadığı öğrenildi.

Ana-kızın esrar maddesini Bingöl’den alarak İstanbul’a götürmeye çalıştıkları da öğrenildi.

Adlı soruşturma devam ediyor.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • yavuz44 (5 yıl önce)
    yazık o çocuğa yazık bebek sayılır o daha 4 yaşında onuda alet ettiniz ya Allah ıslah etsin
    0
    0
    Yanıtla