SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ana-Oğul ve 2 Genç Kız..

A- A+ PAYLAŞ

Ankara’ya düğüne giden şahıs, önce mesaj aldı, döndüğünde karısını ve oğlunu bulamadı. İki genç kız da kayıplara karıştı.

ÖNCE MESAJ..
Cezmi Kartay Caddesi’nde oturan 40 yaşlarındaki N.Y., savcılığa başvurarak, düğün için gittiği Ankara’dan döneceği gün 33 yaşındaki eşi C.Y.’den, 14 yaşındaki oğlu E.Y. ile birlikte evden ayrıldıkları ve arayıp sormaması şeklinde mesaj geldiğini, Malatya’ya geldiğinde de eşi ve oğlunun evde bulamadığını, hayatlarından endişe ettiğini bildirdi. Polis araştırmaya başladı.

KAYIP KIZ VE İNTERNET..
Hidayet Mahallesi’nde oturan Z.D. adlı şahıs, polise başvurarak, 18 yaşındaki kızı Y.D.’nin, sınava gireceğini söyleyerek sabah evden ayrıldığını, ancak geri dönmediğini bildirdi. Z.D. yaptığı araştırmada, kızıın internette, Eskişehir’de yaşayan M.T. adlı şahısla tanıştığını öğrendiğini, kızının bu şahıs tarafından kandırılmış olabileceğini söyledi. Polis araştırmayı sürdürüyor.

NOT BIRAKMIŞ..
Öte yandan Yeşiltepe Seyran Mahallesinde oturan F.A. adı kadın da, polise başvurarak, sabah uyandığında 23 yaşındaki kızı N.T.’yi yatağında bulamadığını, daha sonra sehpanın üzerindeki defterini kontrol ettiğinde, evden ayrıldığına ilişkin bir not gördüğünü bildirdi ve kızının bulunmasını istedi. Polisin bu konuda da araştırmaya başladığı öğrenildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız