SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ana Toplayıcı Hat Yapılıyor'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, yağmur suyu drenaj hattı çalışmasını yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Cirikpınar Mahallesi'ndeki drenaj çalışmaları inceleme sırasında yaptığı açıklamada, "Cirikpınar Mahallesi'nde yapımına geçen yıl başlanan bin 600'lük ana toplayıcı yağmur suyu drenaj hattı çalışmaları büyük bir hızla devam etmektedir. Toplam uzunluğu 1 kilometre olan bin 600'lük hattın şu ana kadar 800 metresi tamamlanmıştır. Geriye kalan kısmı ise en kısa zamanda tamamlanacaktır" ifadelerini kullandı.

"Malatya genelinde planladığımız 27 kilometre yağmur suyu drenaj projemizin bir ayağı olan Cirikpınar Mahallesi'ndeki ana toplayıcı hattımıza Fuzuli, Kernek, Akpınar ve civarı ile yeni yapılacak olan Cengiztopel, Hasanbey mahallelerindeki yağmur suyu drenaj hatları bağlanacaktır" diyen Başkan Çakır, açıklamasını şöyle tamamladı:

"Drenaj çalışmalarımız sırasında zaman zaman Cirikpınar Mahallesi'nde su kesintileri yaşanmaktadır. Bu geçici durumdan dolayı vatandaşlarımızın sabırlarını bekliyoruz. Bizler yoğun bir mesai ile vatandaşlarımızı daha fazla mağdur etmemek için çalışmalarımıza ağırlık verdik."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız