SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ana Vana Değiştirildi

A- A+ PAYLAŞ

Kuyuönü'ndeki 1400'lük ana boru üzerindeki vananın değiştirilmesi için 05.00 sıralarında başlayan çalışmaların tamamlandığı ve kaynaktan şehre su verilmeye başlandığı, akşam saatlerinde suyun abonelere ulaşacağı belirtildi.

Malatya Belediyesi'nce, şehir merkezine içme suyu taşıyan ana isale hattındaki Kuyuönü mevkiinde bulunan arızalı vananın değiştirildiği bildirildi.

Arızalı vananın değiştirme çalışmalarını yerinde takip eden Belediye Başkanı Cemal Akın, Malatya merkez ile bazı ilçe ve beldelerin içme suyunu taşıyan ana isale hattındaki vananın bozuk olması nedeniyle su depolarına su dağıtımında aksaklıklar meydana geldiğini belirterek vananın değiştirilmesiyle birlikte bazı mahalle ve beldelerde yaşanan su sıkıntısının azalacağını söyledi.

Vana değişikliği nedeniyle 05.00- 24.00 saatleri arasında uygulanacağı bildirilen su kesintisi nedeniyle, ilköğretim okulları ve liselerde okula gelen öğrenciler evlerine gönderilirken, vana değişiminin tamamlanması nedeniyle ana hatta su verilmeye başlandığı da belirtildi.

15.15'den itibaren Gündüzbey Pınarbaşı'ndaki kaptajdan ana hatta su verilmeye başlandığı, suyun abonelere akşam saatlerine doğru ulaşacağı kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız