SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Anadolu Ateşi'nde Tempo Yoğun

0
Güncellendi - 2016-11-14 02:37:08
Anadolu Ateşi'nde Tempo Yoğun
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Anadolu Ateşi Hokey Kulübü, Süper Lig takımlarının yanı sıra altyapıdaki takımlarıyla çalışmalarını yoğun tempoda sürdürüyor.

U14, U16, U18 ve U21’de iyi bir altyapıya sahip olan Anadolu Ateşi, Yeşiltepe Spor Salonu’nda antrenmanlarına devam ediyor. Hokey branşında iyi bir altyapıya sahip olan Anadolu Ateşi, altyapısında yetişen sporcularla Süper Lig’de de mücadele ediyor.

Malatya’da düzenlenen yükselme maçlarında Süper Lige çıkan bayan takımının yanı sıra erkek takımı da Süper Ligde olan Anadolu Ateşi, bu sezon Süper Ligde fırtına gibi esmeye hazırlanıyor.

Anadolu Ateşi Kulübü Başkanı Savaş Yılmaz, “U14, U16, U18 ve U21 ile birlikte Süper Ligde mücadele edecek bayan ve erkek takımımızla son gaz çalışmalara devam ediyoruz. Hafta içi her gün antrenman yapan genç ve sağlam bir ekip ile gümbür gümbür geliyoruz” dedi.

Yılmaz, kulüp olarak iyi bir altyapılarının olduğunu kaydederek, “Altyapısı olmayan kulüpler bitmeye mahkumdur. Anadolu Ateşi Hokey Kulübü olarak Türkiye’nin hokey sporcusu fabrikası konumundayız. Her kategoride iyi bir altyapıya sahibiz. Elde ettiğimiz başarının temelinde de altyapıya verdiğimiz önem yatıyor” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi

anadoluatesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız