SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Anadolu İnsanı Taşıyacak"

0
Güncellendi - 2015-12-27 17:24:30
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Cemal Akın, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Malatya Şubesini ziyaret etti. 

MÜSİAD Malatya Şubesi Başkanı Mehmet Balin ve yönetim kuruluna "hayırlı olsun" ziyaretinde bulunan Akın, ziyarette yaptığı konuşmada, “2023’te dünyanın en iyi 10 ekonomisi arasına girmek istiyoruz” dedi. Belki de daha ön sıralarda yer almanın nasip olacağını belirten Balin, şunları söyledi: "Türkiye’yi yine bu noktaya Anadolu insanı taşıyacak. Kurtuluş harbinde vermiş olduğu fedakar çalışmayı, şuanda ekonomik mücadelede veriyor. İş problemi çözülmüş, işsizi kalmamış bir Türkiye, fert başına düşen milli geliri 30 bin doların üzerine çıkmış bir Türkiye, ihracatı 500 milyara çıkmış bir Türkiye ve sosyal problemleri de çözülmüş bir Türkiye’yi yeniden kurmak ve inşa etmek noktasında MÜSİAD mensubu arkadaşlarımıza fevkalade görevler düşüyor.”

MÜSİAD Malatya Şubesi Başkanı Mehmet Balin de, MÜSİAD’ın ekonomi ve sosyal alanlarda önemli çalışmalar yaptığını ifade ederek sözlerini şöyle sürdürdü: “MÜSİAD, ekonomik bir sivil toplum kuruluşu değil. MÜSİAD hükümete, siyasete her yıl ekonomik bir rapor hazırlar; ekonomiyle ilgili ön görülerini, tavsiyelerini ve öz eleştirilerini sunar. Bunun yanında sosyal meselelere de eğilen bir sivil toplum kuruluşuyuz.” 

Balin, hükümetin terörün çözümü için yaptığı açılımı desteklediklerinin altını çizerek sözlerini şöyle tamamladı: “İnşallah 2023 yılı hedeflerimizi tutturmak adına Doğu’da, ekonomi ve bütçemizden terörle mücadele için ayrılan parayla o bölgede sanayiler kurulur.”

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız