SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Anadolu Jetle Ucuz Tarife..'

A- A+ PAYLAŞ

Türk Hava Yolları'nın (THY) ucuz tarifeli uçuşlarına 23 Nisan'dan itibaren başlayacağı bildirildi.

THY Malatya Satış Müdürü Murat Özolcay, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Üyelerine, Malatya'daki çalışmalar hakkında bilgi verdi. Özolcay, özel sektörün THY yolcularını son hesaplamaya göre yüzde 20 arttırdığını söyleyerek, "Özel sektör hava yolu ile seyahat etmeyen vatandaşları uçurdu. Ancak havayolu ile seyahat etmeyi sürdüren vatandaşlarımız kaliteyi biz de görünce yolcu sayımız arttı" dedi.

Özolcay, Malatya-İstanbul arasındaki günlük yapılan 2 uçak seferlerindeki doluluk oranının en fazla yüzde 80, en az ise yüzde 71 olduğunu belirterek, aynı doluluk oranının Malatya-Ankara seferlerinde yakalayamadıklarını kaydetti. Malatya-Ankara arasındaki seferlerde doluluk oranının yüzde 49'da kaldığını belirten Özolcay, bu nedenle Malatya-Ankara seferlerini azalttıklarını belirtti.

THY'nin özel sektörle rekabet etmek amacıyla kurduğu özel şirketi olan Anadolu Jet'in 23 Nisan itibariyle seferlerine başlayacağını söyleyen THY Malatya Satış Müdürü Murat Özolcay, Anadolu Jet ile Malatya-Ankara arasında uygulanacak olan bilet fiyatının ise yaklaşık 64 YTL olacağını kaydetti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız