SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Anadolu Öğretmen Lisesi Yaptıracak

A- A+ PAYLAŞ

İşadamı Mehmet Ali Aydınlar'ın doğduğu Arapgir ilçesine yaptıracağı "Hami Aydınlar Anadolu Öğretmen Lisesi" ile ilgili protokol, AKP Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın da katıldığı törenle Milli Eğitim Bakanı Hüseyin Çelik'le imzalandı.

Konuya ilişkin olarak milletvekili Çalık'ın sekreteryasından yayınlanan basın bülteni şöyle:

"Acıbadem Grup Başkanı Arapgirli hemşehrimiz Mehmet Ali Aydınlar’dan eğitime büyük destek. Aydınlar Arapgir’e yaptıracağı “Hami Aydınlar Anadolu Öğretmen Lisesi” ile ilgili 16 maddelik protokolü Malatya Milletvekilimiz Sayın Öznur Çalık’ın da katıldığı imza töreninde Milli Eğitim Bakanımız Sayın Hüseyin Çelik’le birlikte imzaladılar. Toplam 5 milyon YTL tutarındaki projeyle inşa edilecek Eğitim Kampusunda Anadolu Öğretmen Lisesi Derslik Binası, Kız ve Erkek Öğrenci Yurtları, spor salonu ve diğer hizmet binaları yer alıyor.

Bakanımız Sayın Hüseyin Çelik’in Bakanlık bünyesindeki yatırımların yanı sıra kişisel gayretleriyle Malatya’nın eğitim sorunlarının çözümüne yönelik hassasiyetinin bir kez daha vurgulandığı imza töreninde eğitimin ülkemiz için önemine bir kez daha vurgu yapıldı. Bakanımız Hüseyin Çelik yaptığı açıklamada “Malatya’nın eğitim sorunlarının çözümüne yönelik atılan bu yeni adımdan dolayı çok mutluyum. Mehmet Ali Aydınlar gibi duyarlı ve hayırsever vatandaşlarımızın yaptığı bu çalışmalar bizleri gururlandırmaktadır.” dedi. Bakanımız Hüseyin Çelik imzalanan protokolün devlet millet kaynaşmasına da iyi bir örnek teşkil ettiğini söyledi.

Malatya’nın sorunları karşısında gösterdiği ilgi ve duyarlık nedeniyle Milli Eğitim Bakanımız Sayın Hüseyin Çelik’e şükranlarını sunan Öznur Çalık, hayırseverliğiyle Memleketimize yönelik hassasiyetlerinden dolayı Mehmet Ali Aydınlar’a teşekkür etti. Öznur Çalık “Çocuklarımızın geleceği için, Malatyamız için yapılan çalışmalar en küçüğünden en büyüğüne bizi çok mutlu ediyor. Ne mutlu ki Bakanımız Sayın Hüseyin Çelik’in himayelerinde Malatyamızın eğitim sorunlarına yönelik sürdürdüğümüz çalışmalarımızda Mehmet Ali Aydınlar gibi eğitim gönüllüleri de bizi yalnız bırakmıyor. Sadece devletimizin yaptığı yatırımlarla değil toplumumuzun ileri gelenleri ve halkımızın da ülkemizin eğitim sorunlarını çözmeye destek vermeye davet ediyorum. İnanıyorum ki Malatyalı hemşehrilerim, yavrularımızın geleceğini en güzel şekilde kuracaklardır. Değerli hemşehrimiz Mehmet Ali Aydınlar tam bir eğitim gönüllüsü ve tam bir Malatya sevdalısı. Okulumuzun Arapgir’imize hayırlı olmasını diliyor, bu konuda emeği geçen Arapgir Belediye Başkanımıza, değerli işadamımız Mehmet Ali Aydınlar’a ve Milli Eğitim Bakanımız Sayın Hüseyin Çelik’e şükranlarımı sunuyorum”.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız