SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Analarımız Başımızın Tacı"

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:58:44
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi tarafından Anneler Günü dolayısıyla bir etkinlik yapıldı. Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı'nda yapılan etkinlik, yoğun ilgi gördü.

Yoğun katılımın olduğu etkinliğe, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, eşi Hafize Gürkan, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan, Battalgazi Belediyesi'nin kadın belediye meclis üyesi ve çok sayıda anne katıldı.Burada ilk olarak konuşan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aynur Oğuzhan, programı düzenleyen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'a teşekkür etti.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise,  tüm annelerin çok özel varlıklar olduğunu ifade ederek, Anneler gününde tarihi Silahtar Mustafa Paşa Kervansarayı'nda davete katılan tüm annelere teşekkür etti. Gürkan, "1908 yılında Amerika'da kutlanmaya başlanan 1955 yılından itibaren de resmi olarak kutlanmaya başlanan anneler gününü bizler aslında yılın 365 günü kutluyoruz. Çünkü gerek bizim tarihimizde, gerekse inançlarımızdan ötürü anne hep özeldir , hep saygındır. Sevgili Peygamberimizin hadislerine baktığımızda annelik hep kutsanmıştır. Öyle ki Cennet bile annelerin ayakları altına serilmiştir. O yüzden analarımız her zaman başımızın tacıdır” dedi.

Gürkan, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızı iyi yetiştirmek için annelerimize ve hanımlarımıza gereken değeri vermek zorunda olduğumuzu ifade ederek, "Umarım hep böyle güzel günlerde bir arada oluruz" şeklinde konuştu. 

Etkinlikte şehit anneleri ve engelli anneler de unutulmadı.  Programda hem kendisi hem de çocuğu engelli olan anneler ve şehit anneleriyle özel olarak ilgilenen Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, onlara plaket ve çeşitli hediyelerde verdi. 

Programda, Battalgazi Belediyesi tarafından hazırlanan ve üzerlerinde anneleriyle birlikte çekilen fotoğrafların olduğu tişörtleri giyen çocuklar ve anneleri,  oldukça renkli görüntüler  oluşturdu. 

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan’la fotoğraf çektirmeyi de unutmayan anneler ve çocukları, bu özel günde kendilerini unutmayan Başkan Gürkan ve ekibine teşekkür ettiler. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız