SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Anaokulunda Geri Dönüşüm Eğitimi

0
Güncellendi - 2017-11-12 03:43:17
Anaokulunda Geri Dönüşüm Eğitimi
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü tarafından, Vilayetlere Hizmet Götürme Birliği Anaokulu öğrencilerine geri dönüşüm  eğitimi verildi.

Yeşilyurt Belediyesinin başarıyla yürüttüğü ÇER ÇÖP Atık Geri Kazanım Projesi  çerçevesinde gerçekleştirilen eğitimler verimli geçiyor. Minik öğrencilerin can kulağıyla dinlediği çevre eğitmenleri geri dönüşümün geleceğimiz için ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak, çocukların çevre bilincine katkı sunuyorlar.

Okul Müdürü Yılmaz Konuk yaptığı açıklamada, Yeşilyurt Belediyesinin çevre ile ilgili yürütmüş olduğu ÇER ÇÖP Atık Geri Kazanım Projesi  kapsamında birçok faaliyet yapıldığını, bu faaliyetler arasında  geleceğimizin teminatı olan çocukların da unutulmadığını söyledi. Okulöncesi düzeyde başlayan çevre duyarlılığı oluşturma eğitimlerinin çok önemli olduğunu, bu çalışmaların Ulusal düzeyde bir kampanyaya dönüştürülerek tüm Türkiye’de uygulanması gerektiğini ifade eden Konuk, çevreyi korumayı ve yeni nesilde çevre bilincine katkı sunmayı hedefleyen bu faaliyetler için Yeşilyurt Belediye Başkanı Sayın Hacı Uğur Polat’a  ve projede görev alan, emek veren herkese teşekkür ettiğini belirtti.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız