SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Anaokulu'nda Yıl Sonu Şenliği

0
Güncellendi - 2019-04-11 02:57:10
Anaokulu'nda Yıl Sonu Şenliği
A- A+ PAYLAŞ

Malatya'nın Yeşilyurt ilçesinde Şehit Ahmet Kurak Anaokulu öğrencileri, yıl sonu etkinliği düzenledi.

Malatya Kongre ve Kültür Merkezinde yapılan etkinlikte konuşan Şehit Ahmet Kurak Anaokulu Müdürü Ömer Alaca, okul öncesi eğitimin kişilik gelişimi için en önemli dönem olduğunu belirtti.

Okul öncesi eğitimin hayattaki öğrenmenin yüzde 70'inin gerçekleştirildiği, kişilik gelişimi için en kritik dönem olduğunu belirten Alaca, "Bu bağlamda yıl sonu etkinliğimiz sadece bir eğlence programı değil aynı zamanda eğitsel ve kültürel bir etkinliktir. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız için büyük bir anlam ifade eden bu etkinlikte bizleri ve çocuklarımızı yalnız bırakmadığınız için teşekkürlerimi sunuyorum." dedi.

Konuşmanın ardından öğrenciler, sahneye çıkarak çeşitli gösteriler yaptı.

Etkinliği Yeşilyurt İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Kalay ve veliler izledi.

AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız