SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ANAP Akın'dan Çok Memnun

A- A+ PAYLAŞ

Anavatan Partisi il başkanı ve yöneticileri, belediye başkanı Cemal Akın'ı ziyaret ederken, il başkanı övgü yağdırdı. Bu arada ESKKK ve MAKİAD'ı ziyaret eden Belediye Başkanı Akın da, yeniden seçilen ESKKK Başkanı Ali Evren ile MAKİAD'da yeni göreve gelen Ömer Fatin Nalçacı'yı ziyaret etti.

BAŞKANA ÖVGÜ..
Belediye Basın Bürosu, ANAP heyetinin ziyaretine ilişkin olarak şu bülteni yayınladı:

"Anavatan Partisi İl Başkanı Yusuf Aksaç, beraberinde yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Belediye Başkanı H. Cemal Akın’a nezaket ziyaretinde bulundu.

11 Mart Salı günü gerçekleşen ziyaret sırasında Belediye Başkanı H. Cemal Akın, siyasi partilerin demokrasinin vazgeçilmez unsurları olduğunu belirterek, “Türkiye’de demokrasinin yerleşmesi hususunda yaptıkları hizmetlerden dolayı siyasi partilerin fonksiyonel oldukları kanaatindeyim. Çalışmalarınızın ülkemize faydalı olmasını temenni ediyorum” dedi.

Anavatan Partisi İl Başkanı Yusuf Aksaç ise, “Belediye Başkanı H. Cemal Akın Malatya’ya gerçekten çok büyük hizmetler etmiştir. Hiçbir siyasi parti ayırımı yapmadan hizmetlerde bulunmuştur. Bundan dolayı Sayın Başkanımızı kutluyor, tebrik ediyorum” dedi.." (Üstteki fotoğraf Anavatanlıların ziyareti..)

ESKKK'DE..
Akın'ın Esnaf Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanını ziyaretine ilişkin bülten şöyle:

"Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Esnaf ve Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığı görevine yeniden seçilen Ali Evren ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek bir süre görüştü.

11 Mart 2008 Salı günü gerçekleşen ziyaret sırasında konuşan Belediye Başkanı H. Cemal Akın, “Malatya esnafına en iyi hizmetleri sunacağınıza inanıyorum. Sizlerin bu görevleri yapması Malatya’mız için de bir şanstır. Belediye olarak devamlı sizlerle birlikte dayanışma içerisinde, halkımıza ve Malatya’mıza hizmet edeceğiz. Sizleri tebrik ediyorum” dedi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın ziyaretinden son derece mutlu olduğunu belirten ESKKK Başkanı Ali Evren ise esnafların hemen hemen tamamının Belediye ile işleri olduğunu belirterek, “Size teşekkür ediyoruz, her zaman bizimle istişare ediyorsunuz. Bundan sonra da bu istişarelerimiz devam edecek. Kurum ve kuruluşlar olarak her zaman Belediyemizin yanındayız. Malatya’mıza yapılacak olan her hizmette elimizi taşın altına koymaya hazırız” dedi.

Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin ise “Belediye Başkanımızdan Esnaf ve Sanatkar camiası için bu övgüleri duymak bizleri son derece memnun etmiştir, aynı zamanda da mesuliyet yüklemiştir. Malatya Esnafına en iyi hizmeti yapma gayreti içerisinde olacağız. Burada bizim en büyük destekçimiz bu camianın içinden çıkan Belediye Başkanımız H. Cemal Akın’dır. Her zaman destek vermiştir. Biz de her zaman Başkanımızın yanındayız ve emrindeyiz” dedi.." (İkinci fotoğraf ESKKK ziyaretinden)

"ZİYARETİ GÜÇ KATTI.."
Akın, Malatya Aktif İşadamları Derneği'ni de ziyaret etti. Belediye Basın Bürosu'nun bu ziyaretle ilgili bülteni de şöyle:

"Belediye Başkanı H. Cemal Akın, geçtiğimiz aylarda Malatya Aktif İş Adamları Derneği (MAKİAD) Başkanlığına seçilen Ömer Fatin Nalçacı ve yönetim kurulu üyelerine nezaket ziyaretinde bulundu.

MAKİAD Başkanlığına seçilen Ömer Fatin Nalçacı ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun temennisinde bulunan Belediye Başkanı H. Cemal Akın, Ömer Fatin Nalçacı ve yönetim kurulu üyelerinin MAKİAD’a çok değerli ve faydalı hizmetler üreteceğine inandığını belirterek, “Malatya’mız ekonomisine fevkalade katkılar veriyorlar. Ben kendilerine yeni görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

Belediye Başkanı H. Cemal Akın’ın göreve geldiği günden beri Sivil Toplum Kuruluşlarına önem verdiğini belirten MAKİAD Başkanı Ömer Fatin Nalçacı ise ziyaretten dolayı Belediye Başkanı H.Cemal Akın’a teşekkür ederek, “Yeni yönetim kurulu olarak Belediyemizle, Sivil Toplum Kuruluşlarımızla ve şehrin ileri gelenleriyle el ele verip, Malatya için ne yapabiliriz gayreti içinde olacağız. Her zaman Başkanımızın desteğini gördük, bundan sonra da göreceğimize inanıyoruz. Ziyareti bize ayrı bir güç kattı. İleriki günlerde yapacağımız çalışmalara da Sayın Başkanımızın desteklerini bekliyoruz” dedi.."
(Son fotoğraf bu ziyaretle ilgili)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız