SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ANAP İl Başkanı İstifa Etti

A- A+ PAYLAŞ

Anavatan Partisi Malatya İl Başkanı Avukat Soner Gökçe (fotoğrafta sağdaki), bu görevinden istifa ettiğini açıkladı. Gökçe, istifasının gerekçelerini açıklamak için basın toplantısı düzenlerken, daha sonra bir açıklama yapan merkez ilçe başkanı Mehmet Bulgurlu, istifanın kabul genel merkez ve teşkilat tarafından kabul edilmediğini söyledi.

Gökçe, Malatya'daki basın kuruluşlarına öğleden önce geçtiği yazılı açıklamada "Yaklaşık 2 yıla yakındır sürdürmüş olduğum Anavatan Partisi İl Başkanlığı görevinden istifa ediyorum.." dedi. Gökçe, istifa gerekçelerini de bugün parti il binasında düzenleyeceği basın toplantısında açıklayacağını söyledi.

Daha sonra bir basın toplantısı düzenleyen Gökçe, iki yıldır sürdürdüğü il başkanlığı görevini bıraktığını, bu kararını "gelişen ve büyüyen partinin önünün açılması" amacıyla aldığını, siyasetten değil, il başkanlığından çekildiğini, siyasi çalışmalarına bundan sonra da devam edeceğini bildirdi.

Bu arada, basın toplantısından önce, parti binasında eski il başkanı Rıza Sinanoğlu ile Gökçe arasında "sözlü atışma" yaşanması dikkat çekti. Sinanoğlu'nun Gökçe'ye yönelik olarak "..Seni ben getirdim.."sözlerine karşılık, Gökçe'nin "Zaten ben çekiliyorum.. Siz gelirsiniz.." sözleri duyuldu.

Gökçe'nin toplantısının ardından, merkez ilçe başkanı Bulgurlu ve bazı yöneticileri, Gökçe'nin istifasının kabul edilmediğini ve kararını tekrar gözden geçirmesi için süre verildiğini söylediler.

FOTOĞRAF: Gökçe, il başkanlığına, genel merkezde görevlendirilmesi nedeniyle bu görevi bırakan Rıza Sinanoğlu (soldaki)'nin yerine gelmiş ve il başkanlığını bu görüntülerle, Sinanoğlu'ndan devralmıştı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız