SON DAKİKA
SON DEPREMLER

ANAP'ta Yeni İl Yönetimi..

A- A+ PAYLAŞ

Anavatan Partisi'nde Avukat Soner Gökçe'nin 3 ay önce istifasıyla boşalan il başkanlığının yanı sıra 35 kişilik yönetim kuruluna atama yapıldığı bildirildi. İl Başkanlığına Demokrat Türkiye Partisi'nin eski il başkanlarından Yusuf Aksaç getirildi.

ANAP Malatya il binasında düzenlenen basın toplantısına, yeni il başkanı Yusuf Aksaç ile merkez ilçe başkanı Mehmet Bulgurlu ve 22 Temmuz 2007 seçiminde milletvekili adayı olan Ece Budan katıldı.

Anavatan Partisi Malatya merkez ilçe başkanı Mehmet Bulgurlu, 22 Temmuz seçimi öncesinde istifa eden il başkanı Soner Gökçe'den sonra 3 aydır partilerinin il başkansız olduğunu hatırlatarak, partilerine destek vererek başkanlığa getirilen işadamı Yusuf Aksaç ve yeni yönetimi tebrik etti.

1997-2002 yılları arasında Hüsamettin Cindoruk'un genel başkanlığındaki Demokrat Türkiye Partisi Malatya İl Başkanlığı görevinde bulunduğunu hatırlatarak konuşmasına başlayan Anavatan Partisi’nin yeni il başkanı Yusuf Aksaç, "Hemşehrimiz merhum Turgut Özal'ın kurucusu olduğu Anavatan Partisi'ne il başkanı olmamız istendi, biz de kabul ettik. Hayırlı olur inşallah"dedi.

Aksaç, partilerinin bayrağını yükseklere çıkarmak için çaba göstereceklerini kaydetti.

Aksaç başkanlığındaki yönetim kurulunda şu isimler yeraldı:

İl Başkan Yardımcısı İdris Keskin, İl Sekreteri Bayram Aycan, Muhasip Yusuf Levent, Teşkilat Başkanı Şahin Uslu, Yerel Yönetim Başkanı İlhan Berber, Sosyal İşler Başkanı Halise Çine, Basın Protokol Başkanı Gülay Mumcu, Gençlik Kolu Sorumlu Başkanı Mustafa Şahin, Kadın Kolu Sorumlu Başkanı Tülay Doğanşahin, Eğitim Araştırma Başkanı Meral Yücel, Halkla İlişkiler Başkanı Necati Deniz, Siyasi İşler Başkanı Emine Önal, İlçe Sorumlu Başkanı Celal Özkılıç, Arge Başkanı Eyüp Önler, Üyeler Hüseyin Güzel, Hacı Yusuf Avcı, Devriş Ayhan, Zeki Yaş, Koray Özdolanbay, Halil Kaya, Murat Sürük, Yusuf Gür, Güven Gündoğan, Hasan Kılıçoğlu, Hayri Turan, Metin Özcan, Mehmet Yıldırım, Mustafa Oruç, Turan Soyer, Tahsin Fidan, Cumali Köse, Osman Yeşilada, Mehmet Sarıcı ve Mustafa Altunkaya.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız