SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Anavatan İl Kongresi Yapıldı

A- A+ PAYLAŞ

Anavatan Partisi'nin Malatya il kongresi yapıldı. Kalabalık bir partili topluluğunun katılımıyla yapılan kongrede, il başkanlığı görevine Avukat Soner Gökçe yeniden seçildi. Daha önce kongreye katılacağı ifade edilen genel başkan Erkan Mumcu'nun ise Ankara'daki yoğun programı nedeniyle kongreye gelemediği belirtildi.

Renkli Düğün Salonu'ndaki kongre; Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Erdemir, Grup Başkan Vekili ve Malatya Milletvekili Süleyman Sarıbaş, Mersin Milletvekili Hüseyin Güler, Mersin Milletvekili Hüseyin Özcan, Doğruyol Partisi (DYP) İl Başkanı Mehmet Özden, Şehit Aileleri Derneği Başkanı Duran Şahin, Köy ve Mahalle Muhtarları Derneği Başkanı Aliseydi Yücekaya, Belde Belediye Başkanları ve kalabalık bir Partili katılımı ile gerçekleştirildi.

Kongrede tek aday olan Gökçe konuşmasında, “Turgut Özal’ın Malatya’ya yaptıkları bir kenara bırakılırsa, hangi iktidar Malatya’ya ne yapmıştır ortaya hüzünlü tablo çıkacaktır."dedi.

Sarıbaş da, Malatya'nın iktidara geçen seçimde verdiği yüzde 51'lik desteğin karşısını alamadığı gibi, daha önceden yapılmış birçok hizmeti de kaybettiğini savundu.

Daha sonra yapılan seçimlere Gökçe başkanlığındaki tek liste katıldı ve seçildi.

Anavatan Partisi Malatya İl Kongresi'nde seçilenler şunlar:

YÖNETİM KURULU ASIL: Soner Gökçe (Başkan), Abdullah Öz, Şahin Uslu, İdris Keskin, Hüseyin Güzel, Ahmet Metin, Ayşe Vanlı, Meral Yücel, Halise Çine, Celal Özkılıç, Celal Mor, Güner Demirci, Yusuf Avcı, Bayram Aycan, Oktay Daşkın, Necdet Yılmaz, Emine Önal, Haydar Dönmez, Halil Kaya, Fuat Kapusuz, Yusfu Gür, Mustafa Evciloğlu, İhsan Özcan, Gülay Mumcu, Derviş Ayhan, Mustafa Kazgan, Mehmet Doğan, Doğan Yiğit, Hüseyin Kangal, Hasan Çılıçoğlu ve Turan Soyer,

YÖNETİM KURULU YEDEK: Şerif Gökalp, Birol Taşçı, Kadir Kazgan, Yeter Aslan, Sevim Özen, Habibe Coşkun, Yusuf Özen, Hasan Coşkun, Fatih Kuşin, Mehmet Avcı, Veysel Kuşin, Cengiz Ocak, Canan Özkan, Melek Akın, Cemil Özkan, Zeynal Gökçe, Gülşah Özdemir, Osman Öner, Cemil Özcan, İbrahim Çam, İbrahim Tapar, Rüçhan Çakaralmaz, Hüseyin Orhan, Hacer Yoloğlu, Ayten Özdemir, Mustafa Dündar, Feridun Bulgurlu, Fatih Doğan, Reşit Gediktaş, Ömer Bağcı, Abuzer Karakuş.

DİSİPLİN KURULU ASIL: Sıddık Oran, Mehmet Altay, Kadir Bozbayır, Abdullah Altuntaş, Aziz Demir, Nermin Öndeş, Bayram Soylu,

DİSİPLİN KURULU YEDEK: Ahmet Diri, Öner Türkoğlu, İbrahim Saçma, Turan Döndü.

ÜST KURUL DELEGELERİ ASIL: Soner Gökçe, Mehmet Bulgurlu, Rıza Sinanoğlu, Ayşe Ece Budan, Abdullah Öz, İdris Keskin, Şerif Eren, Mehmet Karakaş, Ramazan Özcan,

ÜST KURUL DELEGELERİ YEDEK: Arif Bilici, Mehmet Başoğlu, Ramazan Doğan, Rıfat Ekin, Yaşar Yıldırım, Kemal Oruç.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız