SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Anayasa Birliğin Simgesi Olacak"

0
Güncellendi - 2017-01-26 04:39:36
A- A+ PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem, “Bu anayasa dış güçlere karşı birlik ve beraberliğimizin bir simgesi olacak” dedi.

MHP Malatya İl Başkanı Mehmet Erdem AKP ve MHP’li Milletvekilleri tarafından meclise geçirilerek referanduma götürülecek Anayasa değişikliği paketi ile ilgili Malatya’da yapılacak çalışmalar hakkında bilgi verdi. Ferdi olarak çalışmalara başladıklarını söyleyen Başkan Erdem, teşkilat olarak çalışmalara Başkanlık Divanı toplantısının ardından başlayacaklarını söyledi.

Başkan Erdem, "Gerek parti içeresinde olsun gerek parti dışında olsun insanlarımızla esnaflarımızla görüşüyoruz. Yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için mutlaka açıklayıcı bilgiler olması gerekir. Başkanlık divanında alınan kararlardan sonra sayın genel başkanımız niçin evet dediğini niçin bu anayasa desteklediklerini izah edecektir. Zaman zaman izah etmiştir ama daha detaylı bir şekilde izah edecektir. Biz şuna inanıyoruz alınan karar gerçekten ülkemiz son günlerde yalnızlaştırılmaya çalışılıyor. Emperyal güçler üzerimize üzerimize yürüyor. Terör örgütü ile ülkemizi bölmeye iç kargaşaya götürmeye çalışıyorlar. Bunların tek gayesi ülkemiz içerisinde kaos yaratıp iç savaşa sürüklemektir. Ama nafile bu emellerine kavuşamadılar kavuşamayacaklar. Bu anayasa dış güçlere karşı birlik beraberliğimizin bir simgesi olacak. Bir örnek olacak. İnşallah diğer konularda da bir milli mutabakat milli beraberlik olacaktır. Birlikte rahmet ayrılıkta azap vardır. Düsturuyla hareket ediyoruz. İnşallah bu anaysa bir rahmet olacaktır. Ben insanlarımızı sağduyu ile hareket edip anayasaya destek vermelerini arzu ediyoruz” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Cengiz karaca (7 yıl önce)
    Partili bir başkan milletvekillerini belirliyor sonra yapılacak Meclis çalışmalarında gurup kararıdır parmak kaldır parmak indir otur otur kalk kalk uyu Ali uyu ne kadar demokratik bilemiyorum.Şu anda dahi seçim sistemi demokratik değil birilerinin eteğine yapışıp seçilmek nekadar sağlıklı?
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (7 yıl önce)
    Bir mhp li olarak bu referandumda hayır oyuyla taclandiracagim
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (7 yıl önce)
    Sn.Mehmet Erdem Bulunduğunuz koltuğu mümkünse artık işgal etmeyin.MHP il başkanlığı emekli devlet memuru zaman geçirme makamı değildir.Türk Milleti için MHP'liler ve Ülkücüler bu başkanlık masalına kanmayacak ve HAYIR diyecektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • muse (7 yıl önce)
    Rahmetli,turkkes,olsaydi,bu,sisteme,karsi Gelirdi
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkü Koçak (7 yıl önce)
    Hikaye bu ya, Geçmiş zamanın birinde köy kırathanesine siyaset adamları gelmiş. Propaganda yapabilirmiyiz ? demişler. Propagandanın ne olduğunu bilmeyen köylülere siyaset adamları uzun uzun anlatmış fakat bizim köylüler bir türlü anlamamış. Sonunda muhtar dayanamayıp köylülününde içinden geçen soruyu sormuş. - siyasi ağabeyler bu propagandanın mala davara zararı varmı ? Siyasi ağabeyler cevap vermiş - yok. Muhtar o vakit yapın propagandanızı demiş. Bizim kayısıya zararı yoksa gelsin başkanlık, Başkan'ım.
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman YAĞMURLU (7 yıl önce)Ülkü Koçak isimli kullanıcı yorumuna
    Sn Ülkü; zaten, bu gibi şeyler hiç bir zaman mala ve davara zarar vermez. Fakat benim Milliyetçiliğimi ayaklar altına aldı. Başka nelerimizi alacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • ülkü koçak süper yorum tebrikler
    0
    0
    Yanıtla