SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ancak, Ankara Diyor ki..'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclisi Haziran ayı toplantılarını sürdürürken, kadınlara yönelik mikro kredi uygulamasına bu yıl da devam edilmesi kararı alındı.

İl Özel İdaresi Salonu'nda İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata'nın başkanlığında toplanan İl Genel Meclisi, gündemindeki maddeleri görüştü.

Toplantıda konuşan İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, "Geçen dönemki mecliste, üyeler fazla para alsın diye lüzumsuz konular dahi komisyona havale ediliyor söylentileri oldu. Ancak, Ankara'da diyor ki, birçok konuyu şeffaflık açısından komisyona havale edin deniyor. Biz de komisyona havale ediyoruz" dedi.

Gündem gereği, Acil Afet ve Durum Müdürlüğü'nün çeşitli kalemler için 3 milyon TL ödenek ayrılması teklifi ilgili komisyona havale edilirken, kadınlara yönelik geçen yıl başlatılan mikro kredi uygulamasının bu yıl da devam etmesi kararlaştırıldı. Gündeme gelen diğer birçok madde komisyona havale edildi.

Merkez Topsögüt kasabasına sondaj vurulması teklifi olması üzerine konuşan Başkan Naci Şavata, "Zaten 12 yere sondaj vurulması kararlaştırıldı. Bu da kabul edilirse 13 olur" ifadelerini kullandı. Sulama suyunun önemli olduğunu söyleyen Şavata, "İl Genel Meclisi bu yıl için sulamaya 20 milyon TL ayırarak, sulama suyuna önem vermiştir" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız