SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ancak Obama Kurtarır!'

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un kader maçında Sakaryaspor'a farklı yenilmesiyle düştüğü durum, kulübün kurucularından, eski Beden Terbiyesi Bölge Müdürü Osman Çağlı'nın da tepkisine yolaçtı.

Malatyaspor'un 3-1 kaybettiği ve puan cetvelinin en alt sırasına düştüğü maçı izleyen Çağlı, maç sonrasında TV Malatya muhabiriyle konuşurken, kulübü bu duruma getirenlere "beddua" etti.

TV Malatya muhabirinin soruları ve Çağlı'nın yanıtları şöyle:

"SORU: Malatyaspor bir alt lige düşmeye çok yakın, Sakaryaspor maçını kaybetti.Çok zor günler yaşıyor.Neler söyleyeceksiniz?
OSMAN ÇAĞLI: Yaşıyor değil yaşadı bitti.Malatyaspor ancak Obama kurtarır.Obamadan başkası kurtaramaz.

SORU:Malatyaspor küme mi düştü?
OSMAN ÇAĞLI: Bu işin şaka tarafı yok.65 sene evvel bu kulübü kurduğumuz zaman bir nefis meselesi yaptık.Bir Malatya bu kulübü götürür dedik.Ama Malatya Malatyaspor’a bir başkan bulamıyor.Türkiyede 7-8 nci vilayet ancak başkan bulamıyoruz. Dönüp dönüp Haşim'i getiriyoruz. Haşim'i de rica minnetle getiyorlar adamında kabahati yok, gelipte yalvardı mı Malatyalılara? Daha önce alanlar olmadı. 10 gün önce tedbir alınsaydı böyle olmazdı, bu maçı da kazansaydı Adana’dan belki maçı alırdın. Yazık oldu? Bu tesislere yazık oldu. Bu tesisler nasıl meydana geldi.

SORU:Neler yapılması lazım?
OSMAN ÇAĞLI: Hiçbir şey olmaz.Bundan sonraki maçları alsan kurtarır. Neyine güvenesin. Takım yok ortada. Mevcut takımı satıyorsun böyle idare olur mu? Ama Malatyaspor geceleri düzenlediği zaman orda arz-ı endam ediyorlar. Ama Osman Çağlı yok! Bu kulübü kuran benim. Tesisleri yapan adam benim. Ben buraya emek verdim. Allahından bulsun bu kulübü buraya getirenden. Beddua ediyorum. Bu kulübü bu hale getirmiştir.Ben 80 yaşındayım olacak bir şey varsa gider el öperim, kulübün kurtulması için."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız