SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ancak Yüzde 10'u Başarılı'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi “Sınav Motivasyonu” konulu bir konferans düzenlendi.

Konferansla ilgili basın bülteni şöyle:

"Malatya Belediyesi 2010 yılı kültürel etkinlikleri kapsamanda, “Sınav Motivasyonu” konulu bir konferans düzenlendi.

6 Mayıs 2010 Perşembe günü saat 14.00’de Belediye Konferans Salonu’nda düzenlenen konferansa Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ceyhan, Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Unsu ile çok sayıda öğrenci katıldı.

Konferansın açılış konuşmasını yapan Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ceyhan, hayatın bir sınav olduğunu belirterek “Sınavda başarılı olmak için çok çalışmak gerekmektedir. Çocuklarımıza girecekleri sınavlarda başarılar diliyorum” dedi.

Eğitime verdiği önemden dolayı Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür eden Kişisel Gelişim Uzmanı Ahmet Unsu ise yaptığı konuşmada, “Dünyada yaşayan insanların hepsi başarılı olmak ister. Ama ne yazık ki bu insanların sadece %10’u başarılı oluyor. Başarılı olmak için öncelikle bir hedef belirlemek lazım.

Günümüz gençliği bu konuda çok şanslı. Çünkü bizim zamanımızda bize rehberlik eden, bize yol gösteren pek fazla kimse yoktu. Ama bugün öğretmenleriniz olsun, aileniz olsun çocuklarımıza daha fazla ne verebiliriz çabası içerisindeler. İnanıyorum ki bu salonda olan öğrencilerimizin hepsinin birer hedefi vardır. Her zaman sınavlara başarılı olacağım diye girmek gerekiyor. Başarısızlığı hiçbir zaman aklımızdan geçirmemeliyiz” dedi.

Unsu, “Başarılı insanlar önlerine çıkan engellerden hiçbir zaman yılmamışlardır. Sonunda başarıya ulaşmışlardır. Hayat ısrarla kendinden bir şey isteyeni asla geri çevirmez. İnsan inandığı şeyi mutlaka elde eder. Başarıya ulaşmak için inanmak ve inandığının üzerine ısrarla gitmek gerekmektedir” şeklinde konuştu.

Konferans sonunda Ahmet Unsu öğrencilerden gelen soruları da yanıtladı.

Program sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Ceyhan, Ahmet Unsu’ya Belediye Kültür Yayınlarından oluşan kitap seti hediye etti."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız