SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Aniden Düştüler ve Öldüler!..

A- A+ PAYLAŞ

Yeni Şire Pazarı civarında biri yolda yürürken, diğeri belediye otobüsünde otururken düşen iki vatandaş yaşamlarını yitirdiler.

YOLDA YÜRÜRKEN ANİDEN DÜŞTÜ..
Yeni Şire Pazarı Borsa Binası önünde 09.00 sıralarında yürümekte olan Aziz Özelçi adlı vatandaş, aniden yere düştü ve hareketsiz kaldı.

Çevredeki esnafların çağırdığı 112 Acil Servis ekibi, Özelçi'nin ölmüş olduğunu belirlerken, Özelçi'nin ölüm nedeninin belirlenebilmesi için cesedi savcı talimatıyla otopsi yapılmak üzere Adli Tıbba kaldırıldı.

BELEDİYE OTOBÜSÜNDE ÖLÜM..
İkinci olay bu olaydan yaklaşık 10 saat sonra yine aynı bölgede Üniversite Otobüs duraklarında bekleyen belediye otobüsünün içerisinde oldu ve 50 yaşlarındaki Ramazan Koç adlı vatandaş yaşamını yitirdi.

Saat 19.25 sıralarında meydana gelen olayla ilgili olarak polise ifade veren, belediye otobüs şoförü N.A., durakta hareket saatini beklerken, otobüsün arka koltuklarından ses geldiğini duyduğunu, diğer yolcularla birlikte yerde yatan bir vatandaş gördüklerini, yanına giderek kanayan kaşına tampon yaptıklarını ve 112 Acil Servis'e haber verdiklerini bildirdi. Ambulansla hastaneye kaldırılmak istenen Ramazan Koç'un, hastaneye ulaştırıldığında ölmüş olduğu belirtildi. Koç'un cesedi, ölüm nedeninin belirlenebilmesi amacıyla otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız