SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Anılarımızı Tazeledik"

0
Güncellendi - 2015-12-28 03:51:55
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Kubilay Lisesi Mezunları Buluşması’nın 4.sü gerçekleştirildi. Buluşma etkinliğine Kubilay Lisesi öğretmenleri ve mezun olan öğrenciler katıldı. 

Duygusal anların yaşandığı buluşmayı Kubilay Lisesi mezunlarından Mahmut Karaca ve Rabia Karakuş Karaburun organize etti. Malatya’da bir kafeteryada bir araya geldiklerini ifade eden Rabia Karakuş, “4 yıldır düzenli bir şekilde Kubilay Lisesi mezunları olarak bir araya gelerek, anılarımızı tazeliyoruz. Yıllardır görmediğimiz arkadaşlarımızla buluşmanın heyecanını yaşıyoruz. Aynı zamanda emekli olan ve halen görevde olan öğretmenlerimizle de hasret gideriyoruz. Bundan sonra da bu düzenli buluşmamız devam edecek. Ankara, İstanbul, İzmir ve Bursa’da yaşayan Kubilay Lisesi mezunları için yıl içerisinde bu kentlerimizde de organizasyon yaparak, bir araya geleceğiz.  Yurt dışında bayram için gelen arkadaşlarımızın etkinliğimize katılması bizleri çok mutlu etti” dedi.

Etkinliğe katılan Arguvan Radyosu yayıncılarından Nurcan Şahin, “Kubilay Lisesi mezunuyum. Bu etkinliğe katılmak üzere İstanbul’dan geldim. Yıllardır görmediğimiz arkadaşlarımızı gördük. Bu organizasyonu gerçekleştiren arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Düzenlenen etkinliğe Kubilay Lisesi öğretmenleri Bekir İlyasoğlu, Cihat Argın, Mehmet Güven, Erkan Gültekin, Şinasi Evirgen ve Hamit Köroğlu, Kubilay Lisesi mezunları Rabia Karakuş Karaburun, Bedia Alişan Özkul, Nurcan Şahin, Ayşegül Avcı, Şenay Aydın, Ayşe Özkul, Emine Ceylan, Serap Dağlı, Nida Taş, Şaibe Yücel, Mahmut Karaca, Yusuf Özbek, Haşim Cengil, Yücel Er, Osman Akpolat, Ekrem Duran, Levent Öztürk, İdris Kayhan, Nusret Coşut, Murat Taş, Bilgin Turan, Yusuf Ceylan, Bayram İşkur, Ahmet Coşut, Mustafa Işık, İsmet Dağlı, Murat Köse, Suat Altıntaş, Ali Budak, Yücel Avcı, Yüksel Er, Suat Aslan, Cemal Demirtaş ve Yüksel Özdağ katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız