SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Anında Müdahale Edilip, Gözaltına Alındılar"

0
Güncellendi - 2017-08-10 03:27:50
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, kayısı hasat döneminin sonuna gelinmesiyle beraber kayısı ticaretinde yoğunluk yaşandığı belirtilerek, “Eski ve yeni Şire Pazarı’nda Valilik makamının talimatıyla 1 Ağustos 2017 tarihinden itibaren müdürlüğümüze bağlı resmi, sivil ekiplerimiz ve güven timlerimizle, herhangi bir olumsuzluğa meydan vermemek amacıyla gerekli görevlendirmeler yapılmıştır.” denildi.

“ Ekiplerimizce bölgede gerek yapılan şok uygulamalar gerekse şüpheli kişi ve araçlar üzerinde yapılan kontrollerle pazarda oluşabilecek baskı ve haksız uygulamaların önlenmesi amaçlanmıştır.” denilen açıklamada daha sonra şu ifadelere yer verildi;

“Nitekim 08/08/2017 tarihinde Şire Pazarında 09:35 sıralarında iki komşu esnafın tartışmaları silahların kullanıldığı, kasten yaralama olayına dönüşmüş ve yukarıda belirtilen tedbirler çerçevesinde görev alan ekiplerimizin anında müdahalesiyle şüpheli şahısların tamamı gözaltına alınmış olup, olayların daha da büyümesi engellenmiştir. Ayrıca olayda kullanılan 2 adet tabanca, 2 adet pompalı tüfek ele geçirilmiştir.

Bundan sonra da, şehrimizin tamamında kamu düzeni, genel asayişin sağlanması ve vatandaşlarımızın huzurunu temin ve tesis etmek üzere her türlü güvenlik önlemi alınmaya devam edilecektir. Ayrıca eski ve yeni Şire pazarında Devletimizin güvenlik güçleri daha fazla varlığını göstererek ortalıkta düzensizlik havası oluşturmak ve otorite kurmak isteyen illegal her türlü yapıya da geçit verilmeyecektir. Kamuoyunun bilgisine sunulur.”

(Bülten)

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • Has Malatyalı (6 yıl önce)
    İnşallah lafta kalmaz da eşkıyalar semirmeden başları ezilir, türeyemezler, çoğalamazlar...
    0
    0
    Yanıtla