SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Anıta Karanfil Bıraktılar

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:49:10
Anıta Karanfil Bıraktılar
A- A+ PAYLAŞ
30 Ağustos Zafer Bayramı’nın yıldönümü dolayısıyla CHP Malatya İl Teşkilatı tarafından, resmi çelenk töreninin hemen ardından Atatürk Anıtı'na karanfil bırakılarak saygı duruşunda bulunuldu. 
 
CHP İl Başkanı Enver Kiraz yaptığı açıklamada, "Bugün 30 Ağustos Ulusal Kurtuluş Savaşımızın başarıya ulaşmasının 90. yıldönümü. Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları tarafından emperyalizme karşı başlatılan Kurtuluş Savaşı, 30 Ağustos 1922’de zaferle taçlanmıştır. Kurtuluş Savaşı aynı zamanda bu ülkedeki tüm kesimlerin din, dil, ırk farkı gözetmeksizin herkesin dahil olduğu, kenetlendiği ve bütün zorluklara rağmen başarıya ulaşmış bir halk hareketidir. Bu nedenle resmi törenlerimizin halktan koparılarak halkımızın temsilcileri olan siyasi partilere çelenk sunulmasının yasaklanmasını anlayamıyoruz. Daha önce 19 Mayıs’ta sadece Gençlik ve Spor İl Müdürlükleri çelenk sunmuştu. Şimdi 30 Ağustos'ta yine sadece Valilik, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı çelenk sunmuştur. CHP olarak resmi bayramlarımızı coşkuyla, adına uygun bir bayram havasına yakışır şekilde ülke genelinde kutlamaya devam edeceğiz. Atatürk Anıtı'na karanfillerimizi sunarken ve saygı duruşunda bulunurken başta Ulu Önderimiz ve partimizin ilk Genel Başkanı Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere vatan uğruna can vermiş tüm şehitlerimizi bir kez daha saygıyla anıyoruz. Günümüzde ülke genelinde terör olaylarının arttığı bir dönemde, Ulusal Kurtuluş Savaşımızda olduğu gibi hiç farklılık gözetmeksizin hepimiz kenetlenmeli ve birliğimizi bozmaya çalışanlara izin vermemeliyiz" ifadelerini kullandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız