SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Anıta Vekil Ayrı, Parti Ayrı Gitti

A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)'nin kuruluşunun 82'nci yıldönümü dolayısıyla "iletişim" sorunu yaşanınca, parti il örgütü ayrı, milletvekili Mevlüt Aslanoğlu ayrı "çelenk sunma" töreni yaptılar.

İL BAŞKANININ AÇIKLAMASI..
CHP İl Başkanı Niyazi Ergin Gökçe, parti il binasında düzenlediği basın toplantısında partilerinin kuruluşunun yıldönümü dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

Gökçe, CHP'nin tarihinin Türkiye Cumhuriyeti'nin tarihiyle özdeş olduğunu belirttikten sonra, “ 82 Yıl önce binlerce şehit verilerek kurulan Cumhuriyetimiz yine tehdit altındadır. Gericiliğin ve terörün her geçen gün artması , bu kanımızı güçlendirmektedir. Halkımızın bu oyuna gelmeyeceğine inanıyoruz. Cumhuriyeti yıkmak isteyen güçlere 9 Eylül’ü bir kez daha hatırlatmayı bir görev sayarken, CHP’nin kuruluş yıldönümünü coşkuyla kutlar, partimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ve İsmet İnönü ve yüce halkımıza şükranlarımızı sunarız”dedi.

CHP İl yönetimi, ayrıca Atatürk Anıtı'na çelenk koydu.

VEKİLDEN AYRI TÖREN..
CHP İl Yönetimince partinin kuruş yıldönümü dolayısıyla saat 13.00'de Atatürk Anıtı'na çelenk konurken, Malatya'da bulunan Milletvekili Mevlüt Aslanoğlu da, 16.00'da ayrı olarak Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

Aslanoğlu, çelenk sunma sırasındaki konuşmasında, "Büyük önder Mustafa Kemal Atatürk tarafında kurulan Cumhuriyet Halk Partisi bugün 82.Yılını kutlamaktadır. Bu vesile ile Atatürk'e olan saygımız ve şükran duygularımızı ifade etmek için çelenk sundum" dedi.

Aslanoğlu, parti yönetiminden ayrı çelenk töreni ile ilgili olarak da " Yönetim ile aramızda her hangi bir sorun yok. Kendileriyle sabah konuştuğumda basın açıklaması yapacaklarını belirttiler. Çelenk sunma konusunda bilgi verilmemişti. Daha sonra çelenk sunacaklarını belirtiler, ama o saatlerde merkez dışında Battalgazi ilçesi'nde bulunmam dolayısıyla çelenk sunmaya katılamadım. " açıklamasını getirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız