SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Anıtkabir'de Olacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:30:25
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Gençlik Birliği (TGB) tarafından 10 Kasım'da Anıtkabir'e ziyaret düzenleneceği bildirildi.

Soykan Parkı'nda düzenlenen basın açıklamasında TGB Genel Sekreter Yardımcısı Kurtuluş Akkaya basın açıklamasını okudu. Akkaya şunları belirtti:

 "Türkiye tarihi bir süreç yaşamaktadır. Bir yanda 29 Ekimleri yasaklayan işgalci güçler bir yanda ise Cumhuriyeti yeniden kuracak olan tıbbiyeli Hikmetler, Kubilaylar, Turan Emeksizler ve Mustafa Kemaller yer almaktadır. Cumhuriyetin temel ilkelerini yıkanlar 29 Ekimi de silmek istemişlerdir. Bütün güçleriyle barikatlar kurdular. Başta Malatya da olmak üzere bütün barikatlarını yıktık. Ulus meydanında toplanan milyonlarca Atatürk Cumhuriyetin yeniden ilanı için seferberlik başlattı. Dönem seferberlik dönemidir.

29 Ekim göstermiştir ki Atatürkleri Balyoz ve Ergenekon tertipleri ile zindanlara hapsetmek mümkün değildir. Çünkü barikatlar yıkılmıştır artık. Dün emperyalistleri defeden Atatürkler bugün milyonlara ulaşmıştır. Ve yine emperyalistleri ve onun yerli işbirlikçilerini denize dökecektir. Buradan ilan ediyoruz yıkılacaksınız! Çünkü bu topraklarda Mustafa Kemallerin yenilmeyeceğini tüm dünya 29 Ekimde görmüştür.

Balyoz kararlarıyla, eğitim sisteminin genelleştirilmesiyle, Türk bayrağının yerlerde sürüklenmesiyle, Atatürk büstlerinin iplerle direklerden sallandırılmasıyla, üniversitelerin tarikatlara teslim edilmesiyle Cumhuriyeti yıkıma uğratanlar Atatürk'ü de bu topraklardan silmeye çalışmaktadır. Cumhuriyet yıkıcılarına karşı haykırıyoruz: Diyarbakır'ından Van'ına, Karsından Edirne'sine kadar Türkiye'nin dört bir yanından Geliyoruz! 10 Kasım günü saat dokuzu beş geçe Anıtkabir'deyiz.

Her gün şehit haberlerinin geldiği, Türk askerinin kardeş Suriye halkının üzerine sürülmeye çalışıldığı, Amerikan askerlerinin topraklarımıza yerleştirildiği, Türk ve Kürt halklarının kardeşliğinin arasına nifakların sokulduğu bu günlerde Türkiye artık işgal altındadır. Bu durumda Atatürk'ün Gençliğe Hitabe de ve Bursa Nutkunda verdiği görevleri yerine getirmek birinci vazifemizdir. Onun için bu 10 Kasım yas günü değil mücadele günüdür. 29 Ekim'deki irade 10 Kasım'da da bölücülerin, işbirlikçilerin, Cumhuriyet yıkıcılarının üzerine üzerine yürüyecektir. 10 Kasım'da milyonlar Ankara'da Atatürk'te buluşacaktır. 10 Kasım'da Anıtkabiri saat ona kadar halka kapatanlara sesleniyoruz. Bizlerle Atatürk arasına saat dokuzu beş gece barikatlar kurmayın. Bizler binlerce karanfille orada olacağız. Atatürk büstlerine çelenk koymayı yasaklayanlara karşı Atamıza binlerce karanfil sunacağız.

Buradan bütün MalatyalIlara sesleniyoruz 10 Kasım günü saat dokuzu beş gece hep birlikte Türk bayraklarıyla Anıtkabirde olalım. Malatya'dan kalkan araçlarda şimdiden yerlerimizi ayırtalım. Bu 10 Kasım Cumhuriyet yıkıcılarının, bölücülerin, emperyalistlerin kaybedeceği, Mustafa Kemallerin kazanacağı bir mücadele günü olacaktır."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız