SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ankara Basak Derneği'nde Genel Kurul

0
Güncellendi - 2016-05-18 01:51:55
Ankara Basak Derneği'nde Genel Kurul
A- A+ PAYLAŞ

Ankara’daki Hekimhan Basak Köylüleri Kültür Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği 9. Olağan Genel Kurulu derneğin mülkü olan Şirintepe Mah. 1018 Sok. No:4/13 adresinde yapıldı. Başkanlığa daha önceki dönemlerde de başkanlık yapmış olan Mehmet Akkaya 6'ncı kez seçildi.

Derneğin yönetim ve denetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Yönetim Kurulu:

Başkan: Mehmet Akkaya

Yardımcısı: Hasan Koluaçık

Yazman: Cuma Arayıcı

Sayman: Doğan Yıldırım

Üye: Ahmet Koluaçık

Denetim Kurulu:

Başkan: Hüseyin Koluaçık

Yardımcısı: Veli Yıldırım

Üye: Mustafa Koluaçık

e2Seçimlerden sonra konuşan Başkan Akkaya, "Her yıl Abdal Musa Cemi ve Lokması, dayanışma gecesi ve piknik yapıyoruz. Geçen yıllarda dernek merkezinde çocuklara drama kursu ve semah kursu verdik. Bu yıl Abdal Musa Cemi ve Lokması'nı sonbaharda Hacı Bektaş’ta yapmayı düşünüyoruz. Köyümüzde geçmişte yaşamış ve köye hizmet etmiş büyüklerimizi, köylülerimizi anma etkinlikleri düzenleyeceğiz. Köyümüzde yetişen ünlü ozan Esiri Baba ile ilgili anma etkinliğini Ankara’da bulunan Halk Ozanları Kültür Derneği (OZAN-DER) ile ortaklaşa yapmak istiyoruz. Tüm köylülerimize, yönetim kurulu ve üye arkadaşlarımıza, konuklarımıza teşekkür ederim” dedi.

Bülten

e1

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • ismail koluaçık (7 yıl önce)
    Hayırlı uğurlu olsun" yeni Ve mevcut başkana yönt kuruluna başarılar dilerim. Geçen dönemde görev alıp bu dönem yönetimde olmayan Arkadaşlarada teşekkür ediyorum emeklerine sağlık..
    0
    0
    Yanıtla