SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ankara Hekimhanlılar'da Kongre

0
Güncellendi - 2016-02-23 00:36:43
Ankara Hekimhanlılar'da Kongre
A- A+ PAYLAŞ

Ankara Hekimhanlılar Kültür ve Dayanışma Derneği'nin genel kurulu yapıldı, başkanlık görevini Celal Karadağ yeniden üstlendi.

Dernek lokalinde gerçekleştirilen genel kurul toplantısına Hekimhan Belediye Başkanı Ali Seydi Millioğulları, Başkan Yardımcısı Metin Şahin, Basak Köyü Derneği Başkanı Mehmet Akkaya, İğdir Köyü Derneği Başkanı Nebi Şahin, Sazlıca Köyleri Derneği Başkanı Haydar Bal, Malatya Derneği kadın komisyonundan Medine Ayaz, Fatma Öztürk, Özcan Karakuş da katıldılar.

Divan başkanlığını Orhan Türker'in yaptığı genel kurulda, eski yönetimin çalışma ve denetim raporları ibra edildi, yeni yönetim ve denetim kurulu seçimi yapıldı. Seçilen isimler şunlar:

Yönetim Kurulu Asıl

Panoe011. Celal Karadağ

2. Süleyman Sarıbaş

3. Abdurrahman Kurdoğlu

4. Fatma Oktay

5. Taner Aslan

6. İsmail Adıgüzel

7. Tülay Okutan

Yönetim Kurulu Yedek

1. Medine Ayaz

2. Özcan Karakuş

3. Süleyman Özerol

4. H. Mehmet Özkan

5. Taner Aslan

6. İsmail Adıgüzel

7. Tülay Okutan

Denetim Kurulu Asıl

1. Haydar Bal

2. Turabi Karadağ

3. Turan gür

Denetim Kurulu Yedek

1. Kemal Ayaz

2. Turan Karaca

3. Ali Vural

Dilek ve temenniler bölümünde derneğin ve lokalin daha etkin duruma getirilmesi, kadınların yönetim kurulunda yer alması ile birlikte derneğe yenilik kazandırılması, üye sayısının artırılması konuları gündeme getirildi.

Derneğin yeni yönetimi hafta sonunda toplanarak görev bölümü yapacak.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız