SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Ankara Malatyalılarda Kongre

0
Güncellendi - 2015-12-28 05:39:35
Ankara Malatyalılarda Kongre
A- A+ PAYLAŞ

Ankara Malatyalılar Derneği Olağan Genel Kurul toplantısı 29 Kasım 2015 Pazar günü çoğunluk sağlanamadığından 6 Aralık 2915 günü GMK Bulvarı 114/1 Maltepe Ankara adresinde gerçekleştirildi. Ahmet Kurdoğlu’nun divan başkanlığı, Celal Koç ve Özcan Karakuş’un yazmanlığı ile gerçekleştirilen genel kurulda Battal Yıldız ve ekibi yeniden yönetime seçildi. 

Konuk olarak bulunan Hekimhan Belediye Başkanı Aliseydi Millioğulları’nın konuşmasından sonra gündem gerekleri yerine getirildi.

Yönetim Kurulu Başkanı Battal Yıldız etkinlik raporunu, Denetleme Kurulu Başkanı Ali Özdemir denetleme kurulu raporunu sundu, raporlar oylandı Hesap raporu okundu, tahmini bütçenin görüşüldü ve kabul edildi.

Yeni yönetim ve denetim kurulları seçimi yapıldı. 

Yönetim Kurulu Asıl Üyeler

1. Battal Yıldız

2. Yakup Demir

3. Recep Koyunoğlu

4. Seydihan Çamur

5. Mehmet Ali Bal

6. Murat Aslan

7. Asım Aydoğdu

8. Süleyman Bilgili

9. Hasan Alıcı

10. Medine Ayaz

11. Şevket Soylu 

Yönetim Kurulu Yedek Üyeler

1. Mahmut Aslan

2. Haydar Bal

3. Yeter Cennet Çelik

4. Mehmet Akkaya

5. Bayram Emici

6. Doğan Demir

7. Yusuf Mecit

8. Zeynep Koç

9. Ümit Öztürk

10. Müslüm Akıncı

11. Aydın Engin 

Denetim Kurulu Asıl Üyeler

1. Ali Özdemir

2. Fatma Oktay

3. Neriman Toper

Denetim Kurulu Yedek Üyeler

1. Tülay Okutan

2. Filiz Kaya

3. Nuray Tektaş 

Dilek ve temenniler bölümünde Ali Helvacı’nın danışma kurulu oluşturulması, Yakup Demir’in derneğe sahip çıkılarak etkinliklere ağırlık verilmesi, Medine Ayaz’ın 28 kişilik yönetim ve denetim kurulunda 8 kadının yer almasının yönetim kurulunun kadına verdiği önemi gösterdiğini belirtmesi, İnsaf Kılıç’ın kadınlar konusundaki duyarlılığı dile getirmesi, Hüsnü Yelbay’ın Türk Sanat Müziği korosunu gönüllü çalıştırdığını belirtmesi, Süleyman Özerol’un özellikle anma etkinlikleri ve kültür sanat etkinliklerinin yoğun olarak gerçekleştirilmesi dileğini dile getirmesi dikkat çeken konular oldu. 

Divan başkanının kapanış konuşmasının ardından genel kurul sona erdi. 

Yeniden yönetim kurulu başkanlığına seçilen Battal Yıldız şu açıklamalarda bulundu: 

“Hükümette iki Malatyalı bakanın yer alması ile Özal döneminin izlerini görüyoruz. Bu da Malatya için heyecan yarattı. Bu heyecanın Malatya’ya hizmet olarak döneceğine inanıyorum.

Ankara Malatyalılar Derneği her türlü siyasetin üstünde, tüm Malatyalıları Malatyalı üst kimliği ile çatısı altında barındıran, onlara hizmet eden, Malatyalıların başkentteki evidir.

Derneğimiz her gün açık olup Malatyalılara hizmet etmektedir. Öğrencileriyle, devlet dairelerindeki işleriyle ilgili her konuda Malatyalılara yardımcı olmaktayız.

38 öğrenciye burs verdik, vermeyi de sürdüreceğiz.

100’ün üzerinde gencimize iş bulma olanağı sağladık.

Birlikte hareket ettiğimiz 21 Malatyalı dernek yöneticileri kongrede bulunarak ve yönetimde yer alarak bize güç verdiler. Önceki dönemlerde olduğu gibi bu dönem de birlikte hareket edeceğiz. Bu dönem Malatya ve Malatyalı için adeta bir fırsat demektir. Bu fırsatı da iyi değerlendirmeliyiz diyorum.

Kongremiz oldukça ilgi gördü, salona sığmadık…

Kongrede Başkan Battal yıldız ve ekibi oybirliği ile yeniden yetkilendirdiler. Herkese teşekkür ediyorum.”

HABER-FOTO: Süleyman ÖZEROL

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız