SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Ankara Seferi Artacak'

A- A+ PAYLAŞ

Türk Hava Yolları'nın (THY) Ankara'dan Elazığ'a gelen uçağının yolcu sayısı karşısında yetersiz kalmasından dolayı sefer sayısının arttırılacağı belirtildi.

AKP Genel Başkan Danışmanı ve Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya, havaalanı pistinin uluslararası boyuta ulaştırılıp hizmete açılmasının ardından Elazığ'a düzenlenen uçak sayısında önemli bir artış yaşandığını, ancak Ankara'dan gelen uçağın yolcular için yetersiz kalması nedeniyle Ankara'dan Elazığ'a bir sefer daha yapılması için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Elazığ'a gelen uçakta yer bulamayan yolcuların Malatya veya Diyarbakır uçağı ile gelmek zorunda kaldıklarını belirten Çetinkaya, "Biz bu konuda yaşanan sıkıntıyı gidermek üzere Türk Hava Yolları yetkilileri ile görüşmelere başladık. Çok kısa bir süre içinde Ankara'dan Elazığ'a yapılan uçak sefer sayısı ikiye yükselecek. Böylece gelen yolcular sıkıntı yaşamadan direkt olarak ilimize gelecek. Önümüzdeki zaman dilimi içinde bu çalışmamızın neticesini hep birlikte göreceğiz" dedi.

Elazığ Havaalanı'nın havalimanı olması çalışmalarının da devam ettiğini bildiren Çetinkaya, "Bilindiği gibi geçici bina kurularak hizmetler verilmeye başlandı. Gümrük Müdürlüğü ile diğer kurumlar, bu yıl ihalesi yapılacak yeni terminal binamızın tamamlanması ile müstakil olarak yerlerine geçecek ve hizmetlerini buradan verecekler" diye konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız